Mam AIDS

nashira

No ja fakt neviem co tu ponocujete .....a tie spodare mojho muza uz nechajte taka...hahahahhahaaaaaaaaaaaaachrrrrrrrr.No este nam tu mentus chyba.Och Vierka by som len sladke jedla.A taky grilaz by som si dala jooooooj.

nellka

Sage, to mne je jasné, že je tvoja svokra trubka, ja len, že si budeš zbytočne robiť nervy, lebo pochybujem, že si to ona uzná...

sage33

no ak mna sa to nellka vtedy dotklo, ked sme v juni boli u nej a ona obvinila nasho maleho, ze ju nakazil.
a maly okuliare nenosi, zatial. povedal, ze bude nosit sosovky (to ma odo mna, ja nosim, tak je pouceny) on aj mojmu bratovi povedal, ze preco nosi okuliare, ci nema sosovky :-DDD
vierka, si sa zacyklila?
a mala je zlata, raz sme so syno mbf pozerali katalog s kozmetikou a skusali sme vone, ze posuchas po flakone a ovonias.... ona teraz, drobec maly, pozera letaky z tesca naprikla, otvori, posucha dlanou a zhlboka dycha, akoby vonala :-DDDDD zlata.

nellka

Vierka- :):):)
Sage, aj u nás sa takto hromadne oslavuje, kým nechodili svokrovci, tak sa mi to páčilo viac:(
Dnes choď skôr spať, aj keď si nočný vták.
Ten tvoj malý je zlatý, podľa opisu taký malý inteligent:)Okuliare nenosí? To by ešte umocnilo dojem:)
A ozaj, ja by som to svokre nehovorila, lebo sa ti môže stať, že ešte bude na teba nahnevaná, že ju krivo obviňuješ:(

vierka

Júúúúj,ja som ale trúbka.Chodím hore dole,doprava,doľava šípkami,a až teraz po podrobnom hľadaní som našla,Chŕŕŕ´...