Mam AIDS

sage33

nellka, mrzi ma to, dufam ze som to sem nedoniesla ja, svojimi kvetnatymi opismi. u nas zase malej dnes zacali tiect sopliky a casto kycha... dufam ze to nebude trvat mesiac ako naposledy. idem jej preplachnut nostek slanym roztokom.
papa, drzte sa.

nellka

Ahojte, tak už aj u nás je choroba, ja som včera myslela, že zahyniem, také kŕče som už dávno nemala, tak dnes žijem na suchároch...Ale čo je horšie, že moja mladšia dnes vracala, vystúpila jej teplota, teraz spinká, ale išla spať s tt- vyše 38 a s Paralenom, tak uvidíme, aká bude noc. Asi zajtra ideme k dr, preto sa tak bojím, lebo ešte stále má mierne zvýšené pečeňové testy od poslednej /februárovej/črevnej chrípky a toto jej určite nepridá:( Ona, keď je chorá a zle sa cíti, tak nechce ani piť. A ja ju nijako nedonútim. Zdá sa mi, že má angínu, vraj pri nej deti aj vracajú, tak dúfam, že to nie je nič brušné. Držte palce, pa!

vierka

Sage,10.októbra som v Prešove./chcem tam dať smailíka,no neviem to.Idem na Ukrajinu na nákupy,len blbý čas-ráno resp.v noci o 03.00 odchod z Prešova..Príchod v poobedňajších hodinách.Hmmmmm?

vierka

hm,Nashi,tých informácií tu padlo viac,čo mali byť utajené,ale čo už.mimochodom,aj u nás bol jarmok.chválabohu neboli sme doma,takže minimálne tisícka ušetrená.je pekne,takže idem upratať po" výbuchu"navariť a dúfam že posledný krát pokosiť trávnik.

nashira

No Vierka si ma totalne prezradila :))).Davaj bacha, lebo to tu cita kade kto....
A Sage nevyslo nam to z technickych pricin. No este by som popisala , ale maly mi tu mrnci na kolenach tak ho idem riesit.papapapapa

vierka

Ahojte.tak ako písala nashi,boli sme v liptovskek Kokave,a bola som na krôčik od jej bydliska./nashi,vieš podľa čoho som to spoznala?podľa toho kostolíka.Miloš vravel,že pozeraj,či tam majú auto,ale nevšimla som si.myslela som na to,že pôjdeme s malou k tebe,ale ten bowling sa mi zdal byť dosť ďaleko na to,aby som šla peši s malou na rukách a ešte pri tom bola neznesiteľne nervózna.Boli sme aj v Bešeňovej/súúúúúper bolo,aj ten hotel /tvojho uja sme videli-Peknýýýýý????!!!!

mentolka

Ahojte ja som nestihla zameskane docitat ako som slubila,dufam ze mi nic podstatne neuniklo.Vidim ze tu grckate,to ma mrzi.My sme taku grckavu noc tiez raz zazili a nechcela by som nikdy viac.Ten pocit ked sa do tmy zacne najprv ozyvat take preglganie a potom grrrr na vankus a cerstvo prezlecene postelne pradlo.Potom okupane dieta ulozis pre istotu vedla seba do svojej postele keby nieco...a o polhodku mas komplet ogrcane aj manzelske postele.Tak sa ulozite uz stokrat okupani iba v zupane na gauc a ľaľa gauc je razom ogrcany na marnost.Dufam sage ze sa aspon tuto noc vyspinkate a ze to bude ok. My sme boli okusit kolotoce,deti boli 3x,tej mensej bolo nakoniec zle a museli sme ju niest domov na rukach a to bola iba na tom vlaciku co ide ako slimak a na detskej manezi a tam skoro zaspala :-))
Na markize ide strasne trapny mastalir v catgirl,ta starsia mi akurat vravi ze "mami pravda je trapny" a to ma iba 7 rokov.A mensia si tisne do pusy chrumky a vravi "nieje trapny,je hlupak ze?" hm tak si vyber...
Ja si idem vybavit 3 miliony neodpisanych mailov,nebolo kedy.Dnes som sa nezastavila od rana varim,periem,upratujem bla bla bla.Zatial papá berusky, dobru a hlavne kludnu noc,plnu zdraveho spanku a krasnych snov vsetkym.

nashira

Ahojte moje!!!
No teda Sagulienka to je otras ...mooooooja.No asi maju nejakeho bacila....jo jo.Ja by som si teda poziadala o normalne vysetrenie.
Prave pred chvilou mi volala Vierka , ze sla okolo nas...ha no neuveritelne.Tak zajtra sa hadam stavia.jej manzel tu ma firemnu akciu pobliz....Tak pa moje

nellka

Sage, čo by nám bolo zle, nebuď šiši:)Však na to nás tu máš:)
Už som ti to myslím raz písala, že ja nežehlím, nevyskúšaš to? Fakt to nie je vidno a ušetrí ti to veľa času. Aj ja som tak bola zvyknutá, pomaly aj ponožky, všetci sa mi smiali, žehlila som asi každý druhý deň. A raz som to skúsila...a odvtedy nechcem inak!:)