Mam AIDS

sage33

dobre si pochopila nellka. len sa uz nechcem tolko tozpisovat, musi vam uz byt zle z toho. dnes je od rana v poriadku, ale v noci to bola hroza, ako ju napinalo na prazdno.
a tak som sa tesila na vikend a na to, ze sa konecne vyspim....
utekam este dozehlit.

sage33

nellka, ja som nikdy nemala rada kolotoce, ani ed som bola mala. teraz po porode malej mam este citlivejsi zaludok, ako keby mi ciastocne ostala ta tehotenska nevolnost. hocijaky zapach mi este dnes dost prekaza.
no, uz je to tu nechutne s tymi recami.... ale tak este aspon na zaver, zase sme sa v noci nevyspali, mala zacala cosi po polnoci.... vsetko ospinila na trikrat, takze ako som vecer koncila s pranim, tak som v noci aspon namocila a rano zasa prala.idem zehlit. papa.

nellka

Sage, Nutrolin je dostať aj v kapsuliach, v lekárni mi hovorili, že sirup je len do troch rokov, ten dávam Marianka a Marcelke pýtam v kapsuliach a radšej uvediem vek, lebo sú aj pre dospelých.
Vôbec som nepostrehla, že aj Mentolkovci idú na jarmok, čo som suepá?!:)
Inak ja už na kolotoč nemôžem ísť, stačí sa mi na to len pozerať a nie je mi do spevu...ble.Kedysi som chodila aj na galaxiu/pamätáte si na to?/, na retiazkový aj päťkrát, húsenková dráha...
Idem upratovať, deti už odišli, tak idem rýchlo na to, potom si asi pozriem Tanec s vlkmi, čo mám od ségry, len je to také dlhé, že neviem, či pri tom vydržím. Pa pa!

sage33

hej, ja som raz skusala dostat do maleho nutrolin, jemu uz tie sirupy lezu hore krkom. napina ho po nom. ja som myslela, ze ked som ho uz kupila, ze si ho dam ja, ale nemohla som tiez. nemam rada sladke umele brecky.
uvidime ako mu bude, ale snad ked sa to nezlepsi, mohla by mu spravit aspon crp. urcite ma zas nejaku bakterialnu infekciu, vsak ked malej nosi tie havede zo skolky, preco by aj sebe nieco neuhnal. otvarame novu zoo. asi.
nellka, tak aj vy ste mali jarmok? minuly tyzden my, teraz vy a po nas mentolka. kto ide este na kolotoce?
nas maly bol dnes so starou mamou, mala s opatrovatelkou, aby toho nebolo vela na jednu. syn trochu vymyslal, nechcel ist, tak som mu dala desatkorunacky na auticko a vlacik v nakupnom centre a este mu stara mama kupila nadhernu plachetnicu. to bol este v poriadku, len teraz vecer zas cosi.

nellka

Tak vidím, že každý je na niečo "praštený":), to mám radosť!:)
Však ja netvrdím, že to chce atb, ale ak má teplotu, tak to bude nejaký vírus, alebo bacil, tak by bolo dobré, keby mu urobila aspň výter, alebo zobrala krv, aby ste vedeli, s čím bojujete. Aby sa to u vás netočilo stále dookola. A na úpravu mirkoflóry v tráv. trakte je dobrý Nutrolin B, aspoň mojim deťom dobre zaberá.

sage33

hnacku sme mali minule. teraz neviem, ale nezda sa mi, lebo vcera bol maly taky unaveny, ze nevladal ani chodit. len nasa pediatricka sa snazi liecit prirodne, tak neviem ci by nam nieco na to dala.
nellka, mna trochu znervoznovalo, ked sa detom v brusku zacalo ckat. kopat, buchat, vrtiet sa mohli, kolko sa im len zachcelo a boli dost ciperne v brusku, ale ked zacali ckat, boooze, 5 minut rytmickych zasklbov. dost mi to dalo zabrat.
moj kolega zas ked ide chrumat na desiatu jablko alebo mrkvu, tak bud zapne radio, aleboide na chodbu. ze vraj jeho manzelka to neznasa, tak nam nechce robit zle. darmo ho presviedcame, ze nam to neprekaza.

nellka

Idem si ešte pofajčiť a idem spať, teraz si tu sedím pri pc, sluchátka na ušiach, môj starý leží na kresle a funí a chrapká, mne to tak neskutočne ide na nervy!/preto tie sluchátka/ Už som ho poslala asi 5krát spať, ale on nie, on chce "driemkať" tu, tak odchádzam ja. Možno som šiši, ale neznášam pravidelné zvuky. Tak pa a dobrú noc!

nellka

Sage, máš mail.
Ak má malý teplotu, asi by si s ním mala radšej v pondelok ísť k dr, ja už mám pred týmito črevnými chorobami s teplotou rešpekt. A hnačku nemal? Lebo tak by to vraj malo končiť. Aj keď u nás to neplatilo, hnačku nemala ani jedna.
Sage, to čo máš za príšerný pracovný deň ten piatok? To akože každý piatok, či len ten budúci? Fakt hrôza!
A na jarmoku sme boli my, nellkovci:)

sage33

nellka, to nielen mala zvracala, to sme mali pred necelymi dvoma tyzdnami vsetci rad radom crevnu virozu. pred tyzdnom maleho bolelo usko, a teraz toto - vcera este zvracal, dnes uz sice nie, ale ma zvysenu teplotu, teraz vecer mal 38,4°C. ale inak nic.nechce sa mu ale velmi pit, co by mal, aspon po troskach ho nutim, aby sa nepreteplil.
konecne je ale piatok, tak tuzobne ocakavany. dufam ze aspon vikend bude pokojny.
a buduci piatok bude strasny, uz teraz mam z toho hrozu, mam hodiny od 7:45 do 19:00. hroza pomysliet, nech uz je o tyzden piatok vecer!
no, vnasam tu pesimizmus, radsej sa budem tesit z pritomnosti.
papa, aj vam vsetkym krasny vikend. mentolka uzite si ho, nas maly by siel s vami na jarmok, urcite.