Mam AIDS

nellka

Sage, takže malý je už v pohode? To som rada. Keď si spomínala tú trampolínu...som presne taký nadšenec ako ty!:) Boli sme raz s deťmi v Mt na trampolínách- poriadne som si to užila, ale veru nohy ma z toho riadne boleli, nebolo by odveci mať také čosi doma, to by som mala za chvíľu nožičky ako Sklenaříková:)
Ja som tu mala cez víkend mamu aj s neterkou, tak bolo veselo, mužík mi už cestuje domov, som zvedavá, čo nám nesie:) Aká som nezištná, že?
Detičky už spia, tá moja malá školáčka dnes omylom prišla na to, že majú úlohu...Doteraz nemali, tak ešte, že sme na to prišli, už si budem dávať na to pozor.Ale nebol problém s tým, aby si to urobila, hádam má to dieťa v sebe trocha zodpovednosti.:)
Nashi, ozvi sa, ako sa máte!Pa

sage33

my sme boli dnes, teda uz je to minulost, vcera na tych trhoch. zazitok dna - zas trampolina, isla som so synom. teta ma pochvalila, ze som mamka ako sa patri, ze idem s malym. chi, som jej nevravela, ze ja som sa tesila ako mala, ze mozem ist... no a este boli elektricke auticka, langose a cukrova vata. viac sme nezvladli. este aj zajtra je den. mame to cca 10 minut od domu, tak preco by sme inam chodili na prechadzku, nie?
nashi, malej to preslo, ta nevolnost? to je strasne, ked stsari rodicia vykrmuju vnucence. moja svokra zas nakupila synovi tie male dzusiky v skatulkach a on si to potom stale pytal. ja nemam rada, ked sa vsetko zapija dzusom, aky mix potom ma v zaludku? najlepsia je cista voda, alebo nesladeny caj. no ale vysvetli decku, ked mu to chuti. a mala uz vezme tiez slamku a cuca.

nellka

Ahojte! Nashi, no chudiatko malé, to grckanie je hrozné, z toho som asi vždy najviac na nervy...a hlavne od času poslednej brušnej chrípky, ešte stále má malá zvýšené pečeňové testy, ale len mierne. Tak dúfam, že je jej už lepšie.
Diskopříběh? Tak ten zbožňujem, pamätám si na časy, keď sme boli všetky baby hotové z mladého Hrušínského:)Ach, to boli časy:)A stále mám rada tie pesničky:)
Viete, čo som počúvala? Napr. marky mark a ten princ ital joe, či ako sa volá, potom Whigfield, potom Whitney Houston- slaďáčiky, Real Mc Coy a ja už ani neviem čo, čo ma napadlo, to som si tam našla, mne sa zdá, že je tam hádam všetko. Celkom som si to tu večer užívala aj bez muža, v nedeľu už príde.

nashira

Nellka a napis co si to minule pozerala za pesnicky.U nas ficí disco pribeh.Maly bude vediet asi skor cesky ako slovensky.Ale ved to nevadi je aj tak cecho-slovak tak to je jedno.Mala donedavna pouzivala vyrazy cisto v cestine a po slovensky do nevedela...hahahha.Ale teraz to uz je cista slovenka.

nashira

Bre ranko drahe moje!

Tak sme mali zaujimavu noc. Mala grckala, ale brutalne.najskor velku kopu do postielky a potom medzi dverami no chudatko.Nieze by som bola citlivka ,ale uz som to davno nezazila a plachtu som vyhodila uz bola taka starsia .Myslim ,ze to mala z toho ,ze vecer sme boli u mami a ta ja natlacila chuda akoby bola podvizivena.
A manzel mi rano povedal , ze ma uz dalsie prekvapenie pre mna vymyslene......hahahaha.Ak budeme pokracovat v tomto style tak asi dostanem medailu , alebo korunu na hlavu.......chrrrrr.

sage33

no nashi, nezastihla som ta na skype. dnes som doma s detmi, tak zehlim. obed mame navareny, varim pre malu, ked je tu opatrovatelka, tak aspon podojedame zvysky.
stale tu prsi, uz by sme sli vonku, ale neda sa. malemu je uplne dobre, ani teplotu (zatial) nema zvysenu, na usko sa nestazuje, kvapkam mu vsak tak ci onak.
nashi, mozes mi zavolat, ak sa ti budes chciet a budes mat chvilku cas. dnes nie je ziadna porada...

sage33

so spodarmi si zacala ty, nashi, ja som myslela, ze su to kratasky. a ma aj tielko dokonca.
hej, chuda mentolka, tazko pracuje, zimou vetrom oslahana.
postak se ma, za znamky neplati, hlavne ze se s .... prachu nekam nestrati.
to ..., nespominam si co tam bolo v piesni