Mam AIDS

sage33

ja len dufam ze mala nema v nosteku zasa tu haved, co mala zaciatkom leta - streptokoka, moraxellu a haemophila...
a nemozem si sadnut, pretoze nechcem. musim mat nadhlad :-DDD
nashira, hviezda jasna, hod sem aspon tvoj autogram, pls.
posol dobrych sprav nejako neprichadza.

nellka

Sage, nedá mi, ale ešte, že to neni opačne/ty a malá/:):):)
Ale nie, máte to blbé, furt samá choroba, už to trvá dlho, mohol by byť aspoň chvíľu kľud. A prečo si nemôžeš sadnúť? To je tak dobré na kŕčové žily.
Vierka, si šikulka, aj ja vycúvam z dvora, aby som sa pochválila, ale parkovať hocikde aj tak stále neviem:(

sage33

ahojte dievcata, dakujem za psychicku podporu. konecne je vecer. ale vyrozpravala som sa dnes dosytosti. a aj vystala. niekedy je to horsie ako predavacka v obchode. ta sa aspon obcas prejde.
ale napokon, rada rozpravam, a niekedy dost rychlo a hlavne strasne vela a obsirne. ach jo.
my mame dve s malou dost dobru nadchu, malej tecu sopliky, ja si pravidelne smrkam... kedy to uz skonci?

nellka

Sage, tak ako, žiješ? Dúfam, že to ubehlo, ale únava je asi hrozná, čo?
Mentuš, aj ja si začínam vychutnávať piatky a do ešte do roboty nechodím, ja sa tu z vás najviac flákam, ale aj mňa to už nabudúci rok čaká.
Teraz je fajn počasie na choroby, už aj staršia mala dnes teplotu, tak hurá:(, ani sa nečudujem, tá na malej stále visí, bozkáva ju...Mentolka a čo u vás?
Veru, už aj ja mám strach o nashiru, či neni z toho chudnutia v depke.

mentolka

sage tak sa drz,nieze odkvacnes.Tie stvorlistky su bud pre stastie,alebo sa menis na zajaca.Casto pocas prechadzky zajdes do dateliny? O mrkvicke sa ti nesniva? Ja som uz unavena ako kon ale straaaasne sa dnes tesim ze je piatok.Nasa mensia mala vecer teplotu a nemohla preglgat,tak som ju dala spinkat s paralenom a do rana kludne spala,uvidime co prinesie dnesny den.Uz nech je aspon 15:00.Zatim ciao bello,nashirec ty sa ozvi,nieze schudnes tak ze nebudes vladat klikat a mackat klavesy :-))Papá vsetky a pekny den.

nellka

Sage, zozbieraj všetky sily, čo ti ostávajú na zajtra a potom si už oddýchneš, nastav sa na chaos a hroznú únavu a možno to dopadne lepšie, ako očakávaš.
Dobrá je tá naša Nashira, ja sa už nedržím, ja už zase na to dlabem, fuj.
Zase počúvam staré vykopávky z youtubu, niekedy mám pocit, že by som sa znova chcela vrátiť do tých bezstarostných študentských čias/aj keď vtedy mi to tak nepripadalo/, užívať si v partii, na diskotékach, nič neriešiť, nemať v niektorých veciach tak povediac zviazané ruky...Ale asi iba na chvíľu:)

sage33

s nashirou sme si volali asi v stredu? ma sa ok, chudne, drzi sa, hrdinka.
nellka, vdaka za podporu, tesim sa na zajtra vecer a cely stvordenny vikend pre nas.
dnes som mala len 6 hodin a som velmi unavena, co bude zajtra ...

nellka

Sage, budem na teba myslieť a dúfam, že ti to rýchlo ubehne, už aby bol piatok večer.
A to vracanie...to už fakt neni normálne:(:(:( Tebe je už lepšie? Mali by ste ísť všetci na výtery, niečo v tom musí byť. Pa a dobrú kľudnú noc.