Mam AIDS

nellka

Mentolka, mäsožravú rastlinku máte? Voláte ju Adéla?!:)To ako vypľula tú muchu. akože\"fľus?\"
A tie tvoje deti sú podarené, to bol výborný dialóg, pekne ju staršia utešila:):):)

nellka

Mentolka, ja robotu mám, v nemocnici, lenže na služby a to je pri dvoch deťoch dosť zložité zvlášť, keď môj muž robí od rána do večera. A vôbec, víkedny, sviatky, Vianoce a pod...to by som chcela byť doma, pokiaľ sa dá. A tu si zohnať robotu je priam nemožné, malé mesto, kde je každý s každým rodina...Tak neviem.
Dnes bol teda deň, babám je už lepšie, tak diveli, aspoň cez obed sme všetky pospali, tatino robil okolo domu, tak dúfam, že sa im zajtra trocha povenuje. Už mi to tu začína ísť na nervy, stále len doma. Ale čo už, keď sú choré a počasie je otrasné.

nellka

Nashira, milá pani v tej cukrárni, aj tvojej dcéry mi je ľúto, ale aj to patrí k životu, tá nespravodlivosť...
Je super, že si to nenechala tak, baba si snáď bude dávať viac pozor na hubu. Myslíš, že takto odrbkáva ľudí? Že povie, že poslala 10 a z toho dve deti zjedli a keďže sa to dá ťažko dokázať, tak si tie zvyšné prachy nechá?!
Sage, tak dnes máte prírodné bývanie...:)Ty si taká dobrá mamina, ja na to nemám nervy, keď mi tu deti robia podobné brajgle...No, tiež im kadečo dovolím, ale toto by som asi nevydržala:)

sage33

my sme dnes papali ryzu a kuracie sote. a potom maly este kusok sunkovej pizze, neter mu doniesla. upiekla som jablkovy kolacik, vcera mi kolegyna doniesla jablcka zo zahradky, tak sme take akutne hned spracovali. takze aj my uhlohydraty. a este aj bielkoviny. ale na to sa nikto nepytal.
a cely den sme doma, lebo leje a leje. deti spravili prirodny kutik doma - vysypali plne vedierko gastanov, sisiek, listia a kamienkov v detskej, chodbe a kuchyni....

nashira

co dnes papam?...ani sa ma nepytaj...
Taky stres mam dnes za sebou.Tak vam to tu napisem.Citajte!!!
Dnes mam kolaciky a tak som sa rozhodla , ze poslem deti do cukrarne, aby kupili 10mojich oblubenych kosickov.Deti prisli domov a na tacke bolo len 8...tak som volala hned do cukrarne , ze co sa stalo .Zdvihla mi to jedna znama co tam robí a povedal , ze aaaa to si ty ..... aja , ze hej som jej povedala co sa stalo a ona , ze videla detia , ze kolegyni co ich obsluhovala povie a , ze mam velku poslat po tie kolace.a tak som velku poslala.A ona mi vola , ze teta na nu nahnevane hovorila a take dristy , ze sa jej to vrati , ze klame a , ze to zjedla a ovinovala ju.....No poviem vam , ze mi stupol adrenalin poriadne.Tak som tam zase volala priamo tej zenskej.Ta bola taka drza , ze kricala po mne ja po nej som myslela , ze sa mi sniva.stale mi opakovala , ze ona tam dala 10 a ja , ze tam bolo 8.Potom mi zlozila drzo.Som jej este stihla povedat , ze sa budem stazovat.a tak dnes je sobota a jej nadriadena nerobí to mi povedala spojovatelka .Ja som si na internete nasla cislo priamo majitelovi do kancelarie a predstavte si dovolala som sa.Som mu s roztrasenym hlasom hovorila co sa stalo.Bol na nu strasne nahnevany a prezradil , ze to nieje prva staznost na nu a presne za to iste.povedal , ze ju poriesi .Bol zlaty sa ospravedlnoval za to stale.Ja som mu povedala , ze uz aj keby ta zena mala pravdu takym sposobom jednat s dietatom a so mnou to si nemoze dovolit.aj on s tym suhlasil.A este ta zloba hovorila patke , ze sa jej to vrati to klamstvo...chora zena.Keby ste poznali nasu Patku boze tak ju zranila aponizila.Tak som jej povedala zlato co ta nezabije to ta posilni....chudatko.Ona mi potom dakovala , ze som sa jej zastala.A ti kosicky by som vygrcala najradsej......beka ....inak dnes mam uhlohydraty./cestoviny a sladke/.pa divcence

mentolka

A este ma napada nieco smiesne co sa nam prihodilo.
Predvcerom sme sli domov s detmi zo skoly a skolky,uz nas vital Azor pri brane a on ma taku misku na vodu a v nej mal utopenu malu mysku.Mladsia hned zacala strasne plakat ze chudatko myska umrela,béééé,preco jej niekto nepomohol bééé,ako sa velmi trapila az kym sa neutopila béééé a starsia jej na to tak strasne smrtelne vazne hovori ze "Neplac Magdalenka,myska je sice mrtva,ale aspon neumrela smadna"

mentolka

sobotienká idééé,coze mááá je póó néééééj.kchgfrŕŕhrćfkch.
Ja som dnes zavarala,piekla buchty a pod,cize sikulka,gazdinka jak hovado.U nas cely den prsi,ale nevadi,chytame dazdovu vodu pre rastlinku,kupili sme masozravu a ta fajnovka pije iba dazdovu.Neviem co bude pit v obdobi sucha,zeby som jej dala zamrazit?kchrŕŕ´Mala sa pytala ze ci jej budeme davat maso z mraziaka,ale nakoniec sme to vyriesili muchami,denne spapa aj dve ale vcera nechala,vyplula.potvora.
Nellka a mas uz nieco najdene? Myslim pracu.Nashira ako ti ide chudnutie? Co dnes papas?

sage33

no, nashirec, cvik robi majstra a ked necvicis, niet divu, ze sa ani podpisat nevies.
idem asi teraz zehlit, kym som este plna sil. mam riadnu kopu pradla, vsetko co sme po nociach prali, ogrckane a tak....

nashira

No uz ma asi vazne postradate tak sa ozyvam. Mam take apaticke obdobie tak sa ospravedlnujem. Ani neviem co mam pisat , lebo tu to citaju aj iny tak nechcem nic doverne. Nellka tebe som napisala mail a ostatnym sa tiez ozvem....dufam pa zatim.Nshirica