co dnes papam?...ani sa ma nepytaj...
Taky stres mam dnes za sebou.Tak vam to tu napisem.Citajte!!!
Dnes mam kolaciky a tak som sa rozhodla , ze poslem deti do cukrarne, aby kupili 10mojich oblubenych kosickov.Deti prisli domov a na tacke bolo len 8...tak som volala hned do cukrarne , ze co sa stalo .Zdvihla mi to jedna znama co tam robí a povedal , ze aaaa to si ty ..... aja , ze hej som jej povedala co sa stalo a ona , ze videla detia , ze kolegyni co ich obsluhovala povie a , ze mam velku poslat po tie kolace.a tak som velku poslala.A ona mi vola , ze teta na nu nahnevane hovorila a take dristy , ze sa jej to vrati , ze klame a , ze to zjedla a ovinovala ju.....No poviem vam , ze mi stupol adrenalin poriadne.Tak som tam zase volala priamo tej zenskej.Ta bola taka drza , ze kricala po mne ja po nej som myslela , ze sa mi sniva.stale mi opakovala , ze ona tam dala 10 a ja , ze tam bolo 8.Potom mi zlozila drzo.Som jej este stihla povedat , ze sa budem stazovat.a tak dnes je sobota a jej nadriadena nerobí to mi povedala spojovatelka .Ja som si na internete nasla cislo priamo majitelovi do kancelarie a predstavte si dovolala som sa.Som mu s roztrasenym hlasom hovorila co sa stalo.Bol na nu strasne nahnevany a prezradil , ze to nieje prva staznost na nu a presne za to iste.povedal , ze ju poriesi .Bol zlaty sa ospravedlnoval za to stale.Ja som mu povedala , ze uz aj keby ta zena mala pravdu takym sposobom jednat s dietatom a so mnou to si nemoze dovolit.aj on s tym suhlasil.A este ta zloba hovorila patke , ze sa jej to vrati to klamstvo...chora zena.Keby ste poznali nasu Patku boze tak ju zranila aponizila.Tak som jej povedala zlato co ta nezabije to ta posilni....chudatko.Ona mi potom dakovala , ze som sa jej zastala.A ti kosicky by som vygrcala najradsej......beka ....inak dnes mam uhlohydraty./cestoviny a sladke/.pa divcence