Mam AIDS

nellka

Babuľky, kde ste? Nič nové nemáte?
My sme dnes boli po 100rokoch vonku, dobre mi to padlo, aj malej. Teraz už vonku zase leje, ale dúfam, že zajtra to bude lepšie.
Sge, fotky mi prišli, syn sa na teba podobá, to je vidno na prvý pohľad a malá je krásna okaňa- ale aj ty máš pekné oči:) A veru, pribrať by ti bolo treba, naordinujem ti vyžieraciu dietu, nechceš? Na to som odborník, ale pozor, treba to do bodky dodržiavať:)
Na mňa zas lezie nejaká divná nálada, dúfam, ze je to len tým, že je večer a že som už dlho na md a od dobroty mi už neni rady. Tak pa a ozvite sa.

sage33

mentolka, a prosim ta, ako sa rozmnozuje taka masozrava rastlina? vies, no, jedna odnoz by sa zisla ;-) a davaj pozor, ked budu kysle dazde, aby si jej neublizila.
poslala som vam dievcence nejake fotky.
my sme prave uprostred vikendu. tak papa.

vierka

tak ja chválabohu nemám také skúsenosti s predavačkami a ani moje deti.teraz mi chodí na malé denné nákupy Tomáško,a pekne donesie výdavok aj s bločkom.mentolka,budem ti zbierať mušky,resp.tvojej mäskožrávke.Hm,ale nepapá len živé????????Daj bacha,aby to nečítala svokra.To by bolo.....

nashira

Dakujem vam za sustrastne prispevky....som sa nasulala aj s manzelom aj patke som dala precitat...ako psychoterapia je to vyborne.Ja som nic tale nezazila iba naozaj som raz ukradla z recesie ako dieta obalku.Som si ju strcila do bundy a bola som s kamoskou a jedna pani ma videla ...videla presne , ze si ju davam do bundy.Vtedy ta obalka stala0,50. No a povedala to predavacke a ta ma zacala sacovat a kde nic tu nic....hahahahahahahaaaaaaaaaaaaa.No a predstavte si ako to bolo mozne???...No mala som taku obrovsku dieru vo vrecku , ze sa mi ta obalka presunula az na chrbat....chuda pani stale opakovala ja som to videl,videla....hahahahahahha.Viem , ze to vyzera paradoxne , ale uz som to olutovala a vyznala ako hriech....tak nech mi je odpustene....amen.:)))

mentolka

Nellka nie ona nepluje ze "fĺuus" ona jednoducho iba otvori papulku a nezavrie ju a mucha vypadne,je to potvora.Nema meno,ale prihovaram sa jej,zevraj to kvety vnimaju a potom lepsie prospievaju.Tak ju idem cvicit na ludsky hlas,neskor zacnem jednoduche pokyny ako sadni,lahni,ostan..No a tak o mesiac jej zacnem sepkat do listov o mojej svokre.A ked pride svokra,umiestnim jej ju na nocny stolik a rano..fik! ...svokra bez nosa a rastlinka ze gŕŕŕg ! No ale nepredbiehajme udalosti,zatial len tie muchy a dazdovu vodu.

mentolka

Presne tak a este by som nahlas ratala ze jedén,dvá,trííí...nech sa uvedomi koza jedna zakomplexovana.
Inak ked sme uz pri tych krivdych pachanych na detoch aj ja mam nieco.Ked som bola prvacka,mama mi dala 2 koruny ze ked pojdem zo skoly mozem si kupit sladkost.Vtedy hrozne frcala taka zele tycinka v cokolade taka mala podlhovasta za 1,70,-Kčs Tak som si jednu kupila a predavacka pri pokladni na mna ze 22,50,- A ja na nau take velke oci ze preco a ona na mna zrukla ze nepocujes? 22,50 !!! A ja chuda som sa skoro posrala od strachu a navalila pozadovanu sumu. Este si pamatam ako sa mi triasli ruky ked som ratala drobne.Doma som to povedala mame,lebo to som mala zapl. 30 korun za fotky a kedze som nemala musela som jej to povedat.Mama rano nabehla do potravin ako diva gazela a spravila bengal,dala si zavolat veducu a vsetko jej povedala.A ta veduca (svina stara) na mna medovym hlaskom ze a ktora predavacka to bola nepamatas sa? A ja ze vy.A ta bola cervena jak cvikla,skoro explodovala.Potom mi este zacala nadavat ze som klamarka a pod.Strasne som to tazko prezivala a v tych potravinach som nebola peknych par rokov.Bléé.No neviem si predstavit ze by sa to stalo mojej dcere,hlavne starsia je strasne citliva hned place keby nieco.No hnus niektori ludia.

andy

Ahojte, dlho som tu nebola a teraz citam o tej hnusnej babe. Chudatko Patka, viem ,ako sa citi.Ked som ja bola mala-asi 8 rokov, otec ma poslal do obchodu kupit chlieb a ine a ja som si kupila aj turecky med, lebo mi dal 5 korun, nech si nieco kupim. Tak som sa tesila, drzala som ten med v jednej ruke a v druhej kosik. Jasne, ze by som ho pri plateni polozila na pult, ale jedna hnusna predavacka si to vsimla a ani nepockala, co urobim, len mi zrazu capla po zadku a vynadala do zlodejok. Ved som nic neurobila!Vtedy ma ta predavacka hrozne ranila a aj mi ublizila. Ten med som dala bratovi.Asi o pol roka som sla do obchodu aj s bratom, este nechodil do skoly. Somarik maly pri pulte s cukrikmi vytiahol z vrecka cukriky, ze aha aj ja mam take iste. Ja som sa zlakla, ze si budu zase mysliet, ze ich tam zobral a kazala som mu ich rychle schovat. No a po zaplateni si nas za pokladnou pockala veduca a hned, aby sme sli do kancelarie. tam dali bratovi vylozit vsetko z vrecak a samozrejme, ze nas obvinili, ze sme ukradli cukriky-boli to take v takom valceku(ako je teraz Mentos)ale tvrde, citronove za korunu.Nastastie z nich jeden chybal,ale aj tak nam nechceli verit a ta hnusoba este povedala,ze si ma pamata, ako som tam chcela kradnut.Nastastie brat povedal, ze tie cukriky mu dala teta Pavla a zhodou okolnosti bola veducou inej predajne,tak sme povedali,kde pracuje a tie bosorky jej zavolali a ona im potvrdila, ze ake cukriky dala bratovi, tak nas pustili. Samozrejme ani bu ani mu, aby sa nam ospravedlnili. Tak som potom asi 5 rokov do tej predajne ani nevkrocila a chodila o zastavku dalej, tam by ma uz nedostali ani heverom. Az ked ta baba jaga predavacska tam uz nepracovala, tak som tam zacala chodit. Pamatam sa ale na ten pocit krivdy a ponizenia, tak si viem zivo predstavit, ako sa Patka citila. No a ten veduci je somar,ked ju tam necha, ja by som tej predavacke dala hodinovu vypoved, ved mu robi len zle meno. No a do tej predajne by som kludne sla a pytala si 10 zakuskov a ked by mi ich davala, tak by som jej pred vsetkymi povedala, ze dufam, ze sa dnes opat nepomylila!

nashira

Ahojte!!!
No mne ta dospelacka realita az tak nevadi , ale pre dieta to je ine.A ta z tej cukrarne je starsia zena....a s tym majitelom som sa bavila a vyslovil aj to , ze to moze byt umysel, lebo sa to stalo druhy krat co sa mu niekto stazoval na to iste.povedal aj , ze sa to moze stat aj ked je viac ludi ...no vcera sam zhodnotil , ze nebolo.Sme to s nim rozoberali.Ja som to uzavrela tak , ze bud nevienarat to 10, alebo ma psychicky problem, alebo je to zlodejka.Tak , ale uz ma ten najvacsi hnev presiel a viem , ze dolezite bolo Patku podrzat v tom a to sa stalo.No znechutena som a kym tam ta zena bude robit nevstupim tam.Clovek sa aj tak stretava s neprijemnostami a nepotrebujem sa vystavovat negativnej energii.Aj tak som presvedcena , ze dotycna sa bude pret aj so sefom a nepripusti omyl.No to co priala ona mojej dcere sa moze obratit proti nej.Tak vam prajem pekny zvysok dna a skore vyzdravenie.my sa zdravotne drzime tak dufam , ze nas nic nepolapí....papappapapa

nellka

Sage, lepšie by som to nenapísala...hnusná dospelácka realita...a myslím, že je dobre, že sme si na to nezvykli, dúfam, že ani nezvykneme. Pri tejto príležitosti ma napadlo, čo dosť často počúvam od niektorých mamičiek- že do dnešnej doby treba vychovávať deti, kt. sa už v 10rokoch chovajú ako niektorí arogantní dospeláci...vraj sú to osobnosti, osobnosti, kt. sa vo svete nestratia...ble. Ja také "osobnosti" z detí mať nechcem, myslím, že sa dá žiť slušne aj bez ostrých lakťov.
Tak malý je takto poriadkumilovný. Staršia si vie upratať, ale tých rečí okolo toho...no čo, ufrflaná po maminke:)

sage33

joj, nellka, ani ja nemam nervy na neporiadky, dnes to bolo fakt na nevydrzanie. VSETKO bolo VSADE. hracky , riady, gastany po celom byte. len sa krotim, aj ked obcas pokricim, aj ked uz viem, ze syn vzdy krasne uprace, niekedy ma poprosi o pomoc pri odkladani, ale ja rada. vyrovna si auticka do jedneho nadherneho radu, vsetko uprace. az si niekedy vravim, ci ho nestresujem prilis s robenim poriadku.... na druhej strane, ked prideme z vychadzky, saty nachadzam po zemi z chodby az po detsku....
no, nashi, aj mne je luto dcerky, ale aj my sme ako deti tiez dostali "facku" drsnu, surovu a pomaly sme precitli v hnusnej dospelackej realite. ja sa pamatam, ako som hocikedy nemohla zaspat a rozmyslala o krivde, ktora sa mi stala. a vlastne aj teraz je to tak. stale si nemozem zvyknut na nepravosti.