Mam AIDS

sage33

vazne? mala ma dnes narodky? nedavno sa oslavovalo u nashirovcov, potom mala narodky palomino a teraz vy? torta boal ci bude?
dnes som zas bola v dateline. zhruba na rovnakom mieste ako minule som zasa nasla dve zdegenerovane datelinky s polyfoliou, teda znovu dva stvorlistky.
uz mame konecne pamycon, ale to sa mi zda, ze malej uz prechadza nadcha, uz nema huste hlieny, ani take mnozstvo. super.

nellka

Sage, tak vy ste tak blízko, vidíš, to ma ani nenapadlo:( A čo dnes? Boli ste vonku? A čo sa to tam vlastne stalo?
Jóóój, baby, takto pred siedmymi rokmi som sa trápila na pôr. sále- uff, ale stálo to za to:):):)

sage33

nas nie, ale nebyvame daleko. posielala som hned fotku do topiek. s detmi sme boli von len 10 minut maximalne ale hrozne bolo citit horiace plasty. maly reval, ze chce byt este von, ale som mu vravela, ze radsej jeden den vnutri ako tri mesiace v nemocnici. fuj, polychlorovane bifenyly, hnusne karcinogeny. este teraz poriadne nevetrame. a dobre ze nebol v skolke, ma ju o ulicu dalej od miesta mimoriadnej udalosti. urcite sa akurat deti vonku hrali, pred desiatou hodinou.

sage33

hej, sadla potvora, a dobre je jej u nas, nechce sa jej od nas :-))) ale neva, kym nic horsie. tu susedy mi zavidia, ze my sme stale vonku, ze oni maju stale chore deti. a my klusame aj von. vsak deti nemaju teploty, vonku je vzdy lepsi vzduch. aj nasa stara dobra detska dr. to vzdy vravela. tak este zajtra dovolenkujeme. ani syna sme dnes nedali do skolky, aspon sme si dlhsie pospali. aspon raz sa podarilo.
chcem este dnes nieco porobit do prace, neda mi oddychovat, ked viem, co ma tam caka.
tak nellka, vravis, ze syn je po mne? mne sa zda, ze je cely po tatovi a mala po mne. on ma take uzsie ocka, mala ma okruhlejsie. dokonca co mam fotky svoje z 1-2 rokov, mohli by sme si ich s malou vymenit, velmi sa podobame.
vierka, ozvi sa este, co nove, ci cestujes na tie nakupy.

nellka

Sage, ja ti dám, že veľká hlava, malé telo!!! Si mi pripomenula moju najkámošku- tá má tiež 45kg aj s topánkami, ako sa hovorí a tiež chce, chúďa, pribrať, vieš, ako rada by som jej dala ja pár svojich kilečiek? Ale Sage, čokoľvek si oblečieš, tak v tom vyzeráš dobre, nemusíš pozerať, či ti nevidno fladíky na chrbte, bruchu. Nie si vysušená, len veľmi štíhla.
My sme dnes boli na kontrole, všetko ok, tak som rada. Sage, dobre si si vypýtala- prírodne si ju môžeš liečiť aj ty, pokiaľ to trvá už dlho, tak je lepšie dať aspoň lokálne atb, ako čakať, čo sa z toho vyvinie. Dúfam, že zaberie a jedny kvapky si si mala vypýtať ešte pre seba, keď ťa tie dutiny tak bolia. Ja vám nič viac neprajem ako to, aby ste už konečne boli zdraví, lebo to je už fakt na zlosť, ako si tá choroba na vás sadla:(:(:(

sage33

tak u vas leje? ja som dnes naobliekala deti, lebo rano bola velka zima, a nakoniec, kym sme sa vybrali von, bolo uzasne slnecno a teplucko. zasli sme k dr. kvoli soplikom malej. tak naordinovala slany roztok. a ja jej na to, ze ci by nebolo lepsie pamykon, ze jej uz hustnu hlieny a ze slany roztok aplikujem uz takmer tyzden a nic. tak ze dobre, ze mi dava pamycon. hi, na moje zelanie :-))) tak uvidime, vsak cely jun sme bojovali s nadchou a pomohli az antibiotika. ja mam tiez este nadchu, ale najhorsia je na tom ta priserna bolest hlavy. neviem ci moje hlieny nepodliehaju gravitacii a neidu smerom hore, rovno do hlavicky...
nellka, ja sa vidim, aka som vysusena, male telo a velka hlava... nechcem tak vyzerat. mam vzor, nasu mladu sekretarku, krv a mlieko, taka akurat.