Mam AIDS

nellka

Áno, Sage, dúfam, že sa mi to podarí, zatiaľ sa mi to nedarí, ale do štrnástky tej staršej ešte času dosť:)
Keď napíšeš mesiačkiky, tak ja si vždy predstavím mesiačik z mandaríky:), to je hrozné, furt len na to žrádlo myslím!!!

sage33

nellka, tak na to musis ist takticky, a spravat sa tak, aby sa setom viac opatilo s tebou vychadzat ako byt na vojnovej nohe :-DDDD.
nellka, maly chodil so mnou stale na ctg, mame zname sestricky na gynekologii a teraz uz aj na porodnej sale, takze sa vzdy s nimi rozpraval. preto si to dobre pamata. ale velmi ma udivil ten cas, presne v sobotu popoludni....
ja idem ucit teraz trikrat po dve hodiny. nemam cas ani na obed, a este k tomu tie mesiaciky. no, nepytali sa ma, ci sa mi to hodi, nevychovane a drze su.

nellka

Ja dúfam, že moje deti budú podobní puberťáci, ako som bola ja. Nieže by som bola rozumná, ale občas sa aj rozum hlásil a hlavne, čo si pamätám, že som s mojimi rodičmi chcela vychádzať. Išli mi sice na nervy, ale viac sa mi s nimi oplatilo vychádzať, ako byť na vojnovej nohe.

nellka

Áááách, ako mi je dobre, už ani stopy po kontrakciách:):):)
Sage, ten tvoj syn je perfektný, že si na to po roku spomenul, zlatý!:)
Andy, s tebou bol aj manžel? Ja som si myslela, že pred 14timi rokmi ešte otcov k pôrodom nepúšťali...
Ja som bola obidva razy sama, môj muž má predsudky, nechcel so mnou ísť a tak som ho ani nenútila, aj som sa trocha bála, aby mi nešiel na nervy:)
Sage, to monitorovanie mi išlo na nervy- ten posledný mesiac, ešte, že ma vozil oco, lebo inak by som tam ani nedošla. Malá mi tlačila na nejaký nerv, takže som podchvíľou dostala kŕč do slabiny a normálne mi na chvíľu vynechala noha:(A aj tak tam vždy do malej štuchali, lebo spala a mali nereaktívny monitor.:)

sage33

andy, ja mam neter, 15tku, ma taku dobru, pravu pubertu. ale beriem ju ako kamosku a ked do nej niekto rype, ze ako vyzera, alebo co robi, ja sa jej vzdy zastanem, ze nechajte ju, pamatate ako som ja v jej veku mala to a to? vyrastie z toho, ked aj mna to preslo. celkom ju chapem, vsak to patri k jej veku. kiez by mi to vydrzalo este takych par rokov, aby som aj svoju dceru chapala....

andy

Mna boli tiez, dnes som dostala :))))))skor o dva dni :)))No ja som uz pred 14-mi rokmi pochodovala po byte a nadavala na doktora, lebo ma pozeral, hoci som bola predtym na kontrole s plodovou vodou a on sa musel vo mne hrabat a zacala som krvacat...des, potom som sla rano na dalsiu kontrolu a vonku bolo krasne, nedela a ludia si chodili po chodniku a ja kontrakcie...Nastastie zostal pri porode manzel a velmi mi pomahal a o dve hodinky sa nam narodila nasa pubiska. Pubertu uz ma ,ale myslim, ze ja som bola v jej veku ovela horsia.

sage33

nellka, mas kontrakcie? ja si tiez vzdy spominam na vsetko okolo. dokonca teraz v lete, dva tyzdne pred narodkami malej, v sobotu popoludni mi maly vravi, ze sme minule isli do nemocnice, pocuvat srdiecko babatka, ci je v poriadku. mi tym vyrazil dych, presne takto sme totiz chodili na ctg, vzdy v soboty popoludni. a on si presne o rok na to spomenul. zlaty...
boli sme vonku, poprsalo, tak su vsetky splodiny v pode, v potravinovom retazci, ale uz ich aspon nedychame. dnes som uz bola v praci, tak som si prebrala malu o tretej popoludni, vratili sme sa zo skolky len pre bicykel a domov sme dosli az o siedmej vecer. museli sme si vynahradit vcerajsie domace vazenie.
nellka, myslim na teba o dve hodky, ked porodis :-DDD

nellka

Andy, letí, to si neviem zatiaľ predstaviť, že budem mať pubošku doma a hop- za chvíľu to tak bude:)To mi pripomenulo, že keď som malú videla prvýkrát tak som si hovorila, že aká je maličká, že to strááášne dlho potrvá, kým bude už dieťa, kt. napr. rozpráva a tak a teraz je to už malá školáčka, sranda.
Sage, však aj u vás sa oslavovalo:)
Ešte zhruba dva hodiny a pol a mám to za sebou:):)

sage33

fuuuha, andy, to ste uprostred nadhernej puberty, nie? a mna prave brusko boli, mam mesiaciky :-DDD. nasa mala bude mat 14.10 presne 14 mesiacov.
hrame jubilantom tralalalalalaliiii