Mam AIDS

vierka

ja som bola na Ukrajine.išla som včera autobusom,a prespala som u tej kámošky,čo som bola s ňou na zájazde,a dnes ráno sme išli o tretej.Bolo fajn,len to tam išlo "hore".nakúpila som každému niečo.cestou späť dnes sme čakali za Prešovom kvôli havarke-hrozná.nebolo poznať z áut časti.také dve kôpky.Podľa mňa tam aj niekto zomrel.Tak som prišla domov o 19.30.O 17.15 som odchádzala z Prešova.

nellka

Andy, čo ideš variť? Hubovú omáčku z muchotrávky zelenej?:)
Aha, tak už chápem:) A že som taká smelá, druhé už nechcete? Bojíš sa pôrodu? Ak máš na to iné dôvody, tak prepáč, nemusíš to sem písať, ja som len zvedavá:)

andy

Dve, dcera ma 14 a synacik bude mat dva, ma to len jeden hacik, ze je chlpaty a vazi 2,5kg :)))Dcera chcela surodenca, tak najprv dostala 2 korytnacky,potom kralika, ten po mesiaci dostal mor, no a teraz mame maleho yorkshira. Prave ma terorizuje, chce jest, ale caka mrcha mala, ze ho budem krmit, tak som poslala tatika. Uz si z toho robime srandy, ze mame druhe dieta. No a s tym porodom, hrozne sme sa tesili na dieta- 4 roky, takze mozno preto to tak zvladal, neviem...Ja ked vidim krv...Nastastie pri porode pomahal a netrebalo ho kriesit, asi zvitazil strach o nas nad tym, aby si dovolil,aby mu bolo zle,neviem. No je to sranda, lebo cely cas tvrdil, ze k porodu nepojde a kamoskin, ze pojde, a potom to bolo presne naopak, moj siel a kamoskin pred porodom cuvol a nesiel.Bru nocku, zajtra sa ohlasila svokra, tak idem varit-bleee sa mi nechce.

nellka

Sage,dnes som makala/upratovala/, tak som na to zabudla, ale zajtra pôjdem pozrieť, či ešte majú, u nás poväčšine majú, keď už nikde inde nemajú:)
Tak to vyzerá, že tu pomaly končíme, akosi to tu zamrzlo, či čo , Nashi chudne, Vierka asi vypeká...Ale veď ja som tiež istý čas skoro vôbec neprispievala, takže to chápem, len je to tu také smutné.
Andy, možno preto, že na to tvoj muž nebol vopred pripravený, tak to zvládol ok. :) Ty máš koľko detí?
Zatiaľ pa!

sage33

hm, aj moj manzel bol pre porode starsieho. no a ci bol hrdina? ked som mu povedala, ze uz pojdeme rodit, boloskore rano, tak zacal chodit na zachod, ja som este dobalila veci a nejako mi nedochadzalo, co sa s nim deje. az ked sme vysli pred blok a on si odskocil a potom si utieral usta, tak som pochopila, ze on cely cas zvracal a hnackoval. zjavne si vytrpel viac ako ja. pri druhom porode uz nebol, bol doma s malym, bolo neskore popoludnie a on si myslel, ze porodim az na druhy den. no kdeze, zaraz bola mala na svete a on mi volal ze kedy som to stihla...

andy

Ahojte, Nelka, ja som rodila v Cechach a bol tam super riaditel porodnice- doktor akych je malo, hlavne co sa tyka ludkej stranky.Manzel nemal ist povodne k porodu, ale ked mi lekar na prehlaidke povedal, ze budem rodit a ci tam chcem aj manzela, tak som sa ho sla opytat a on , ci chcem , aby tam bol a ja ,ze hej, tak zostal a velmi ma prekvapil, myslela som, ze to nezvladne,ale pomahal mi ,ako len mohol. Bol to pre nas oboch velky zazitok, aj ked pre mna dost bolestivy. Keby som sla este raz rodit-co uz vsak nehrozi :))), chcela by som ho tam opat.po porode, ked ma zasili, tak nas s malou nechali spolu na sale asi pol hodiny, tak sme sa vytesovali a ja som mala zimnicu a muz ju drzal na rukach-parada.

sage33

nellka, je teraz v stankoch dvd, este aj prispejes kupou na detsku onkologiu, vraj. ja som nevahala ani minutu, hned som vzala detom, je to lepsie ako kniha, nazorne.
nellka, asi tu uz debatujeme len my dve, tak to vyzera. to si mozme chatovat aj celkom sukromne, nie? :-)))

nellka

Ten je podarený:) Inak tá rozprávka je perfektná, chcela by som ju mať doma, asi sa popýtam muža, ako na to, mňa to bavilo a je to výborne urobené, super nakreslené a dá sa z toho veľa pochopiť a naučiť.
Sage, červený pomaranč, no neviem, už to ovocie nechajme na pokoji:)

sage33

tak nemusim pisat mesiaciky, mozem dat rovno cerveny pomaranc.
nas maly pozera cervene krvicky co nesu bublinky (bol raz jeden zivot).
dnes rano, ked sme sli do skolky a vysli sme von, bola hmla a maly hned - co je taky prach? zas horia plasty? :-DDDD ta predvcerajsia mimoriadna udalost v nom zanechala dojem.