No, ja sa s kolacom serinkat nebudem, minuly tyzden som robila cele menu, nahlasili sa, hoci sme malovali chodbu a konecne dali koberce, takze som bola totalne unavena-konecne po dvoch mesiacoch to tu ako tak vyzera a do toho sa nahlasi navsteva. Skoro nas kleplo(okrem manzela-pre neho je jeho rodina posvatna). No tak som varila ,lebo sa nahlasili na nedelu medzi 12-13. No a bolo 13.15 a ich nikde, tak sme tam volali a svagrina, ze ked je tak konecne pekne, tak este musela umyt okno...No a o 14.30 som mala telefonat, ze sa im pokazilo auto-vrrrr a ja zradla ako pre rotu vojakov. Tak tam manzel musel ist, zostali trcat niekde 30km od nas, no a z nedele som mala....Prisiel vecer. No a vcera volali, ze nepridu,lebo sa necitia dobre , no a dnes, ze uz sa citia dobre, tak ze pridu. tak ten kolac mozes poslat:)))Huby sa uz mocia, varim kapustnicu a mam pizzu z Billy a ani ma nehne viacej varit-minule som sa srala pol dna a este vecer den predtym som varila polievku. No a zakusok? Nahadzem do pohara piskoty a v Kauflande som objavila taky puding s visnovym zele zvlast, tak spravim ovocne pohare, nakydam slahacku a bude to.Ani ma nehne piect tortu, keby neprisli, nemal by ju kto zjest a ja pecenie nenavidim.Tak zase pekny vikend predo mnou. Ale nie je to take hrozne, svokra fakt nie je zla, poznam ju 22 rokov a este sme nemali konflikt.