Mam AIDS

andy

No, ja sa s kolacom serinkat nebudem, minuly tyzden som robila cele menu, nahlasili sa, hoci sme malovali chodbu a konecne dali koberce, takze som bola totalne unavena-konecne po dvoch mesiacoch to tu ako tak vyzera a do toho sa nahlasi navsteva. Skoro nas kleplo(okrem manzela-pre neho je jeho rodina posvatna). No tak som varila ,lebo sa nahlasili na nedelu medzi 12-13. No a bolo 13.15 a ich nikde, tak sme tam volali a svagrina, ze ked je tak konecne pekne, tak este musela umyt okno...No a o 14.30 som mala telefonat, ze sa im pokazilo auto-vrrrr a ja zradla ako pre rotu vojakov. Tak tam manzel musel ist, zostali trcat niekde 30km od nas, no a z nedele som mala....Prisiel vecer. No a vcera volali, ze nepridu,lebo sa necitia dobre , no a dnes, ze uz sa citia dobre, tak ze pridu. tak ten kolac mozes poslat:)))Huby sa uz mocia, varim kapustnicu a mam pizzu z Billy a ani ma nehne viacej varit-minule som sa srala pol dna a este vecer den predtym som varila polievku. No a zakusok? Nahadzem do pohara piskoty a v Kauflande som objavila taky puding s visnovym zele zvlast, tak spravim ovocne pohare, nakydam slahacku a bude to.Ani ma nehne piect tortu, keby neprisli, nemal by ju kto zjest a ja pecenie nenavidim.Tak zase pekny vikend predo mnou. Ale nie je to take hrozne, svokra fakt nie je zla, poznam ju 22 rokov a este sme nemali konflikt.

mentolka

Psik sa ma fajn,zerie take vitaminove tabletky a ma z toho krasnu lesklu srst,ako v reklame na pantene tie modelky s lesknucimi sa vejucimi vlasmi - tak nas azorko je to iste len v chlpatom prevedeni.
Manzel dnes odcestoval do holandska,takze ziadne prace v domacnosti sa nebudu konat.Aspon nacas.

nellka

a čo mužík? Ten môj vypároval nvú dlažbu pred dverami ,tak doteraz čakal, kým to zatvrdne, aby to mohol očistiť, ach jo.
Mentolka to musíš byť poriadne zničená, keď zaspíš skôr, ako deti, to sa mi hádam ešte ani nestalo:)
A ako sa má psík?

mentolka

Inak teraz tak rozmyslam (deti uz spia)ze som straaasne davno takto nesedela pri PC sama,vecer,deti chrrr.Vzdy zaspim skor ako oni.

nellka

Mentolka, tie prísady stoja za to, ale zase, možno to má byť naschvál také sýte, aby sa ušlo všetkým:)
Škoda,že sa nepredávajú matriošky, malá má jednu, ale už je to postrácané, škoda:(
Mentuš a ty ako žiješ? Si rada, že je piatok, že?

mentolka

Hm to asi nikto nema dobry pocit ked vidi taku havarku,az mi zimomriavky chodia brr.Inak dnes bolo to DVD - bol raz jeden zivot druha cast v novinovych stankoch.Tak kupujte,zajtra este hadam zozeniete.Vierka a co si nakupovala na ukrajine matriosky?To my sme chodili do polska na trhy,je to blizko ale teraz je tam uz drazoba tak nechodime.
Vcera mi dala kolegyna recept na kolac,vraj fantasticky.Tak som ho hned vecer vcera piekla,no gebuzina teda!Andy nechces pre svokru? Nemyslite si ze sa mi nepodaril,to nie,len je pekne hnusny hehehe.Plnka:maslo,cukor,2 kokosove pudingy a kysla smotana - vysledok?Tfuj,tazke na zaludok,po dvoch kolacoch sa dostavuju krce,malo by sa to volat svokrin kolac,ako svokrin jazyk :-)))

nellka

ahoj vierka! Tak na ukrajine...a čo si kúpila?
Inak tie nehody...to je hrozné, keď to tak človek vidí...z toho mám hrôzu zakaždým, keď sadám do auta, preto sa tak bojím, aj keď viem, že s tým nič nenarobím.

andy

No huby tam budu, ale nie muchotravky, nastastie mam dobru svokru.Ale ved ja mam druhe dieta a dokonca aj tretie, sice trochu odrastene a niekedy zastava aj funkciu manzela :)))))Ziadne tajimstvo, brani mi v tom vek.