Mam AIDS

sage33

no cavte!!! idem aj ja precitat oblicky :-DDD nech sa nasmejem.
nellka, matriosky sa daju kupit v prahe. na kazdom rohu. akejkolvek velkosti a vzoru. tvrdy biznis. a turisti v tom uz maju mis-mas,myslia si, ze to su ceske tradicne...
mentolka, prave som ti zavidela ze si uz s babami v risi divov a snov..... a ty tu buntosis.

mentolka

hm citala som,ja som zasa odpisala na prispevok v kategorii "ostatne" a ma to nazov- kradol-odtat ruky.Jezis to je zabavy tolko na tomto fore chrŕŕ

nellka

Mentolka, ty si hlobista:):):)Jedného chalana baba na svadbe oslovila farára zase, že "pán veľkomožný..." to je tiež dobrý hlob!
Tak výter z močových ciest a u gynekológa, no idem sa tam kuknúť, čo sa zmenilo od čias, čo som odišla z gyndy. Je to predsa už len pár rôčkov:)

mentolka

tuto dole je taka tema ze "vysetrenie obliciek a niekto sa tam pyta ako to prebieha a pod a druhy odpoveda ze aj jemu robili (a teraz pozor) vyter z mocovych ciest u gynekologa. Chrŕŕ.Vierka co ty na to ako odbornik?

mentolka

Ked hovorime o tych krestanoch a chrame,dnes som mala list na adresu "duchovny otec" bla bla bla atd,tak som to niesla na faru a vidim fararka ako natupuje do auta.Bala som sa ze mi ufujazdi a kricim nanho z dialky ze "duchovnýýýý otéééc" az potom som sa zbadala ze co to treem :-)To som uz rovno mohla ako v slunce seno a par facek ze "velebnosti"

mentolka

Tomu chlapopvi sa nestalo nic,nedosavil sa dvakrat na pojednavanie a zatial nikto nic,je okolo toho ticho.Moj muz minule rubal do steny,vysekaval dieru na pvc rurku na odtok zo zachoda do zumpy a tiez v nedelu,ale pustil radio na plne gule aby ho nepoculi krestania kracajuci do chramu.

nellka

A koľko tam bude? Tak ty si slamená vdova, ešte, že máš psíka a deti, rozhodne ti nebude smutno:)
Stalo sa niečo tomu chlapovi? Vieš, čo myslím...Som rada, že sa má psík dobre a že je taký fešný:)
Môj muž má občas také fajn nápady, zbíjať v nedeľu, brúsiť o jedenástej večer a pod...a to podotýkam, bývame pri kostole. Ale keď zbíjal, tak mi tvrdil, že on sa snaží hlavne vtedy, keď bijú zvony:)

mentolka

No ked sa necitili dobre a uz sa citia dobre, z toho kolaca by sa urcite necitili dobre a skor by odisli domov nie?