Mam AIDS

nellka

Sage, som sa musela zasmiať, to je taký typický obrázok dieťa a matka- ty ho chceš vzdelávať, ukazovať mu kadečo...a malý je hladný, smädný a chce sa mu kakať a cikať a najväčšiu radosť má, keď mu niečo dobré kúpiš, vtedy sa mu rozsvietia očká a je spokojný a považuje to popoludnie za pekne strávené. To sú všetky deti rovnaké:)

mentolka

Ja ked rano idem s postou tak pred obchodom v dedine sedava taky stary mladenec,alkoholik ako z rozpravky,mastne vlasy,zarasteny,vlasy ako sandokan,dva zuby,barly.Zahladi sa na mna mutnym pohladom a rečie:"pani postarka je ked vas cez den nevidim ani v noci nemozem spat potom" (akoze kompliment)
A dnes tam ten Lojzko nebol a nestruhol kompliment a to teraz sa asi obratilo a ked som nevidela Lojzka asi preto ja nemozem zaspat.Ahááá hm cudne nie?

andy

Sorry, to gcgg,som dala omylom miesto pismenok pri odoslani:))Co uz tak rychlo zaberaju huby? Ved som len 2x ochutnala.

sage33

mentolka a to fakt su tie prisady na kolac take divoke? nechce sa mi verit....
vierka, skoda ze si sa neozvala, ale chapem, bolo to urcite casovo narocne. nevadi, vsak nie je vsetkym dnom koniec. mozno nabuduce pojdeme my okolo vas.
my sme dnes mali remeselny jarmok, teda aj vcera aj dnes, maleho zaujala samozrejme iba cukrova vata a langos. ukazovala som mu aj fujary, aj kosiky, ako sa pletu, aj dalsie uz pomaly historicke remesla a on stale len, ze som mhladny a som smadny... co z neho vyrastie?

mentolka

No vidis,nemozem zaspat a to mam svedomie ciste ako lalia :-)))Zeby starosti.-)?
Inak prave som isla odpisat ze idem spat ale tak teda nejdem ked sme sa tu takto hojne zisli.

nellka

Mentolka, už som tam na teba natrafila, dnes som akčná:)
Sage, to fakt? Tak budem musieť ísť na výlet do Prahy...veď by sa aj patrilo, nebola som tam už od detstva.