Mam AIDS

nellka

Sage, opíš to, nakoniec som ja blbá, no, aspoň si to priznám, to som ešte nikdy nevidela, vravím, md robí svoje...A to sa nedajú tie rakovinové bunky zistiť v moči? To mi príde také divné vyšetrenie...

nellka

Teda, ale sme dnes živé! Ja už začínam odpadávať, idem si ešte pofajčiť, aby som do rána kľudne spala a hajíííí!!!
Sage, tiež nemám rada plytvanie a aj napriek tomu sa u nás dosť plytve. Tak preto aj málo varím, lebo si to aj sama zjem, aj týždeň to jem, ale nie vždy to stihnem. A ja mám problém variť v malých množstvách. Takže vždy ako pre rotu...

sage33

boze, teraz som to citala, chudak dievca, asi jej robili cytoster. vyter z mocoveho mechura, tak to asi ja dnes nezaspim :-DDDDD

andy

No ja neviem,ved uvidim, ci zajtra otvorim oci. Jaked som bola mala, tak sme na Velku noc stale vypadli na vylet.Babka nam nabalila jest a len co sme dorazili-predtym som este stihla grcat,lebo ma popolievali vsetkym moznym+zapach benzinu-pre mna nebezpecna kombinacia, tak sme sa vrhli na jedlo a na to zahlasili nasim, ze uz mozeme ist domov a otca slo klepnut, lebo sa tesil na turu.

nellka

Mentolka, no môže byť! Tak nezabudni aj ty v pondelok hodiť Lojzkovi kompliment, aj keď naozaj nemám strach, že by nezaspinkal...podľa mňa úplne hocikde...ale nechcem ti brať ilúzie, možno sa mýlim:)

sage33

nellka, my sme isli z domu a on bol najedeny, este sme cestou nasli v kabele pri kociari fidorku a hned ju zjedol. som mu vravela, ze nech pocka, ze az po langosi. a inak, my vsetko pytame do igelitoveho vrecka, aj cukrovu vatu, aj langos. nie vzdy sa zje vsetko hned, a potom neskor pyta. niekedy az doma dojeda. nemam rada plytvanie.

mentolka

To mi pripomenulo ako sme boli vlani na trhoch vianocnych remesiel,boli tam ukazky zdobenia medovnikov - nadherne prace.Umelecky zdobene srdiecka na stromcek a ked sme kupili to najkrajsie (asi 5x5cm) tak mala chmat ho a sup s nim do pusy a bolo po umeleckych zameroch.A to este ukazovala na take cudne sviecky z vcelieho vosku ci je to urecky med :-))