Mam AIDS

nashira

No cauky mnauky:)))
No ste ma tu nechali samotnu..uuuuuuuu. Tak Mentus som fakt zvedavus ako sa maju deti. Nas maly sa celkom zviech dufam , ze sa to pocas tyzdna uz nezvrhne k horsiemu. Vierka a ty chudnes 90dnovkou ?...som tam uvidela nejaku Vierku...hm hm hm. Ja teraz nechudnem a jem uplne normalne a viac...az to nieje smiesne.to su inak krasne dni vsak, no ja som zavreta dom sa snazim to dat trosku doporiadku kym budem pracovne vytazena . Dnes sa ide spat o 20:00....hahahahahah....no neviem ci to dokazem ozeliet moje kriminalky...vrrrrr.Mozno len jednu snad by som mohla....no uvidime.tak pa hviezdy moje jasne pa.

nashira

A este myslim na Hanku dievcata ....uz by mala mat termin teraz niekedy....vsakze.Pocatie bolo okolo sv .Valentina .....som zvedava ci to je , alebo bude dievcatko , alebo chlapcek....ha. No uz jej ani nepisem musim sa polepsit. Idem to hned napravit.pa drahusky.

nashira

Ja mam pocit , ze zosaliem....periem upratujem ako besna. Chcem vsetko spravit kam vbehnem do kolotoca ala praca.Mentus ako sa mate ? Inak Tomi ma uz prdelku o.k ...kozna dala maste a je to dobre. No po dlhej dobe budem musiet v pondelok vstat5:50 najneskor....normalne mam cestovnu horucku.Najviac mi je luto maleho...este je uchrchlany ....len sa modlim nech sa mu nezhorsi. Tak drzte palusiky ...papapap zatim

vierka

nellka,ja som už mala tú česť mať myokarditídu.Dostala som ju po 6 týždňov trvajúcich sopľoch.niečo také ako upchatý nos pri nádche,len bez toho upchatého nosa a kýchania...odpadla som doma pri telefóne.Mala som ostať v nemocnici,ale nemali voľné lôžko,tak mi len napichli infúzku a noc som strávila na ambulancii na internom.Nič lákavé.No pod lampou najväščia tma.Že?

nellka

Toto ma štve, aj som to dr povedala, že mám strach, aby som raz nedostala zápal srdcového svalu, obličiek, alebo netrpela artiritídou, len preto, že mám deravé hnusné mandle, z kt. podchvíľou niečo vytlačím, podchvíľou ma bolia...a on mi povedal, že on vytlačil len jednu guličku!!/však bodaj, keď si to doma robím ja/- mimochodom, z toho vyšiel ten streptokok- takže on moje mandle videl prvýkrát a nezdá sa mu to na vybratie. Darmo som si ja mlela svoje, pacientovi sa zo zásady neverí:(Že však prídite nabudúce...určite...som rada, keď nebehám po dr s deťmi, fakt sa mi nechce ešte kvôli sebe...zvlášť keď viem, že mi to aj tak nepomôže.

sage33

no ja som praveze musela nevyhnutne. to by som bola snad v antibiotikovej clone dodnes, alebo zila s rizikom, ze mi tiez ohrozi klby alebo srdcovy sval. tak som sa ani nepriecila. mame taku fajn staru nemocnicu, ktora sa sklada z jednotlivych blokov, teda samostatnych budov, b kazdej budove je ine oddelenie. obklopene su parkom, stromami. rovno z okna ORL bol vyhlad na ihlicnany, den pred prepustenim z nemocnice si hopsala po smreku vevericka. tak si vravim, ze som bola na rekreacii v horach a nie na operacii. :-) (okrem tych bledych zbrnd, co sme mali akoze jest). vtedy som schudla cca 5-6 kg. ale uz su davno naspat, nebojte sa.

nellka

Však ani ja som nemala žiadne príznaky, išla som na to krčné, lebo podchvíľou som si vytlačila z mandlí niečo ako hnis, tak mi to už išlo na nervy...a vykultivovali streptokoka. Aj napriek tomu žiadne vybratie mi neodporučili a ja som si to vyložene pýtala!
Tak to ma udivuje, tieto rozdielne lekárske postupy...

sage33

praveze ja som vobec nemala priznaky chronickeho zapalu. ja som netusila, ze mam streptokoka. vravim, okrem toho, ze som asi 3 krat mala tu ruzu. co som sa vlastne vtedy este len cudovala, ze co su to za divne stipance. az potom spatne som koznej vravela o tom.