Mam AIDS

vierka

Ja ešte nespím,tiež buntoším,boli sme tri dni odrezaní "od sveta".Ale ešte ani nohy nebudem mať na posteli,a už budem spať.Dobrú nôcku.Nashi,nech sa ti daríííííí.Držím palec.

sage33

:-) nashi, som rada ze som ti mohla pomoct a odplatit sa ti aspon trochu za tvoju pomoc.
hmmmm, zeby som tusila, preco ti prezvanam?

nashira

Dakujem za vase slova .Tak uz je rozhodnute nastupujem. Vdaka Sage a jej rade...klaniam sa ti draha mi ostane este asi 3 mesiace aj rodicovsky prispevok.Naozaj to bola rada roka.Ty si uzasna znalkyna zakona Sage este raz sa ti klaniam z celeho srdca.Ja som taka rada , ze som vas spoznala. Tak dobru oc , lebo mi ide hlava prasknut. Este si neviem predstavit ako sa bude chovat maly najviac sa bojim vychadzok.....ved teraz ide raz do prava , raz do lava...hore-dole.Za rucicku ani pocut no asi si budem nosit nosic do prace a na chrbte ho vlacit dedinou. tak este bru nocku moje...bru noc.

mentolka

To vies ze budeme drzat palceky nashirica nasa hviezdna :-)) Ta pracovna doba je celkom sympaticka,hlavne ta od 10:00. A aky dojem na teba urobili buduce kolegyne a vedenie?

andy

Nashi, myslim, ze sa rozhodnes pre pracu, lebo je taka ...doba. Matka na MD sa musi triast o miesto, a to by mala v klude vychovavat svoje dieta a mat dostatok financii a vyhod, aby s nim mohla byt aspon tie tri roky. Pokial je u vas problem zohnat po MD miesto, tak by som to brala - ak je tam dobra pracovna atmosfera=rozumny sef, tak je to ozaj lakava ponuka. Vela zalezi, aka atmosfera je na pracovisku, ake naroky kladu na zamestnancov, ci sa do prace tesis, bojis alebo ides s odporom. Ak budes mat maleho pri sebe, tak starsia sa ti o mladsiu urcite postara- ja som chodievala po brata do skolky aj do druziny. V nasom meste je aj problem so skolkou, pomaly aby si si isla prihlasit dieta este pred pocatim.Neviem, ako je to u vas. Ja ked som mala dceru v skolke, tak prvy rok bola chorlava, musela som ju dat k pani-bola to zdrav. sestra na materskej, tak chodila asi pol roka k nej. Potom ta pani otehotnela a ja som musela dat malu naspat do skolky. Drzim palce, aby si sa spravne rozhodla!

nashira

Tak dievcta asi idem dnes ma tam spracovavali a nutili aby som nastupila....hahahahahahaha.No som so povedala , ze ich troska ponapinam.Tak zajtra im dam 100% odpoved a zrejme bude kladna.Mala by som robit od 6:30 do 12.00 . potom dalsi tyzden od 6:30 do 15:00 a 3ti tyzden od 10:00 do 16:30...Tak som si povedala , ze to skusim aj im som povedala , ze ak to nebude dobre tak to ukoncime.Tak drzte palce.

sage33

mentolka, ja sa ospravedlnujem, ale kym som ja napisala spravu, ty si ich napisala asi tri a tak sa pytam po tebe, ci sa uz mate lepsie :-DDDDD

nashi, vies ze ja som velmi nerozhodna, mala by som velky problem, co s takou ponukou. ked ti to vsak pomoze, ja som velmi rada, ze som v praci, sice, niekedy si aj zanadavam a povzdychnem, ci by mi nebolo lepsie byt doma. je dobre byt medzi ludmi, pracovat, hlavne ak si doma uz dlhsi cas. u nas je tiez zabijacka, ak sa uvolni miesto v skole, skolke. vsak aj nasa byvala opatrovatelka ziskala miesto vychovavatelky len vdaka konexiam. ja by som sa skor priklonila k PRE ako PROTI.

nellka

Nemáš tam nejakú šikovnú susedku na dôchodku, čo by ti deti povarovala, keby bolo najhoršie? A striedať sa s manželom, raz na OČR ty, raz on...Neviem, Nashi, s deťmi je to vždy problém. Viem to pochopiť, robila som na smeny, malú pchala kade tade, aj keď bola chorá, kde sa len dalo a nemala som z toho dobrý pocit, bola stále niekde inde. Tak preto sa mi lepšie pozdáva nejaká varovkyňa- stále tá istá osoba, kt. nebude chcieť na tebe zarobiť. Len je pravda, že je ťažké takú nájsť.

nashira

Nellka ja som mala lem brigadu popri.Teraz by to bolo uz na ostro.A s detmi mi nema kto ostat to je tiez problem musela by som len ja ......ja neviem som z toho rozrusena .