Mam AIDS

nellka

Nashi! Čo sa stalo?!
Sage, čistila som to vanishom a ak to bude stále zapáchať, tak to skúsim s tým octom, vidíš, to ma vôbec nenapadlo.
Ja chcem dať malú proti hepatitíde A, ale zatiaľ nemôžem, keďže má stále hraničné tie pečeňovky.

nashira

Tak za moju ucitelsku prax som nemala horsi den ako dnes....len sa uz smejem z toho. Dnes sa asi opijem....chrrrr

sage33

nellka, ja som po zvratkoch cistila roztokom octu. sice to chvilku bolo citit za octom, ale zaraz zapach vyprchal.
drzte sa, aj ja uz mam po tom odtrpenom mesiaci nocnu moru z chorob deti.
my dnes ideme ockovat malu proti pneumokokovi, idem nachystat vakcinu. papa. nashi, aj ja som zvedava, ako bolo.

nellka

Nashi, ozvi sa, keď budeš môcť a podeľ sa s nami o tvoje prvé dojmy!To moje malé už zase grcká:(:(:(, dnes len polihuje, aj svokra vravela, že už včera nebola vo svojej koži:(Tak zajtra asi navštívim dr- už mám z týchto chôrob strach, však viete...
Celá obývačka mi smrdí grckou, budem musieť vytepovať koberec, lebo sa tu nedá dýchať, aj keď som sa snažila to umyť, smrdí to. Nemáte nejaký iný osvedčený recept? Keď si predstavím, že mám tepovať, tak mi vlasy dupkom vstávajú...To budem musieť celý koberec, inak to bude fľakaté.

nellka

:(- dúfam, že sa ti Hanka ozve, keď bude môcť...A dúfam, že Mentolka len nemá čas, alebo im vypadol net, alebo niečo podobné.
Nashi, fakt je dôležité dať si dobrý teplý obed, mám odskúšané:)
Tak pa, Vierka, drž sa pri dietovaní a Nashi- ešte raz tfuj, tfuj, tfuj!

sage33

nashi, delenu, nedelenu stravu, to je jedno, len potrebujes pravidelnost. ak sa nenajes v case okolo obeda tepleho jedla, budes do vecera dojedat. a bude to mat opacny ucinok.
je uplne jedno co zjes, zalezi na mnozstve a na pravidelnosti.
mentolka sa ani mne neozvala. dufam ze su v poriadku.

andy

Na obedy nechodim, odvykla som si obedovat v takom hluku a nechcem pribrat, kedze kopec jedal je zahustovanych mukou. Ked pridem domov ,tak hned -hoci sa mi casto nechce, beriem psika a idem na vychadzku a cestou si kupim Fornety-tak to su moje obedy:))Dnes som mala napriklad pizzu, hoci som mala uvarenu hovadziu polievku a kuracie prsia s hribami,lebo sme boli na vychadzke v kupeloch a dcera nas prehovorila na pizzu,nejak jej vytravilo, tak sme si dali dve pizze traja a boli sme full. Tebe by som obedy radila, kedze v praci budes asi dlhsie. Niektore baby u nas jedia napr.zemiaky a salat a maso a polievku si beru do obedara,zalezi, co je na obed. Neboj, budes mat tolko pohybu, ze zacnes chudnut aj bez diety. Zajtra uspesny start!!!!:))

nashira

Hanke som pisala a ma plnu schranku tak jej to nebolo dorucene...skoda aj mi to bolo luto , lebo odoslane maily na azete sa mi neukladaju, ale aj tak.....neviem kedy by sa to podarilo odoslat.
Tak sama som zvedava ako dopadnem a o Mentus uz zacinam mat strach....dufam , ze neskoncili v nemocnici.
Vierka ja teraz vobec neviem ako idem jest....skolkarske obedy...ha. No opytam sa veducej ci sa to neda aspon na sposob delenej stravy.Uz som si povedala , ze budem asi nosit obedy muzovi a ja si budem robit sama.Ozaj Andy chodis na obedy normalne do jedalne?
Tak pa a dik , ze na mna myslite....myslim aj ja na vas.

nellka

Nashi, tak držím palce na zajtra, nezabudni vykročiť pravou nohou!:)
Neboj,keď sa zabeháš, tak aj kriminálky znova budú!
Aj ja myslím na Hanku...už si jej písala?
Mentolka, dúfam, že aj teba nepostihla angína, keď sa neozývaš.
Ja som mala perný víkend, čo sa týka spoločenských kontaktov, deti boli u svokry, už by mali každú chvíľu prísť a ideme písať úlohy, nestihli sme v piatok. Tak pa!

vierka

áno,nashi,skúsim to už neviem po koľký krát.teraz som sa nasr..la.Včera som bola na svadbe,teraz papám kinder country a...od zajtra mením štýl.