Ahojte, po dlhom case pred tym, nez sa zapriem do ucenia na zajtra som sa rozhodla, ze vas pridem pozriet. Nerada vidim, ze mate deticky chore:(((((((( V skole vsetko ok, ale posledny rocnik je dost tazky. 4. decembra mam uz prvu skusku, tak to mam nastastie uz za par. Konecne som videla susedkino dievcatko, je prekrasna, maly nostek, krasne vykrojena pusinka, dokonala plet, musela som sa riadne zdrziavat, aby som ju nevybozkavala. Zo strechy este nie je urobena posledna cast, pevne verim, ze to stihneme do konca novembra. Inak vsetko ok, jedine, co ma trapi je moj zdravotny problem- uz dlhu dobu som mavala taku prudku, palivu bolest nalavo nad pupkom. Nesuvisi to s jedlom, myslim. Mavala som to raz za mesiac. Teraz to mam tak 2x za tyzden. Bravala som si na to ibuprofen, pomaha to, ale nie vzdy. Prevcerom som bola za lekarom a ten povedal, ze v tom mieste je pankreas, predpisal mi nieco ako Tumms (antacid), ale silnejsie. Vcera ma to zacao sialene boliet v skole, skusila som si dat 3 tumms, aj ked ma to nikdy predtym nenapadlo, bolest mi presla do 10tich minut. O dve hodiny to zacalo zase, zase som si dala Tumms a hned to preslo. Lekar vravel, ze ked sa bolest po Tumms zmierni, pojde o zaludocny vred...Tak sa teraz bojim, co mi je. Zvlastne je to, ze ked si lahnem, neboli to tak velmi. Raz som tu bolest mala 6 hodin, priserne to palilo, v skole som sa cez prestavky skrucala na zachode. Idem na krvne testy na vsetko mozne od amylazy po helikobaktera pylori. Moze to byt to? Desim sa toho vysetrenia, kde davaju hadicu bud z jedneho konca alebo druheho:((