Včera bol dosť kritický deň, len ležala, skoro celý deň spala, večer zase vracala, len vodu, čo vypila a to som jej dávala po troche, každých 20- 30min....Noc bola kľudná, ráno bol dokonca pokus o komunikáciu. Od rána spala už trikrát, nevydrží dlhšie ako 20min byť hore, nevydrží sedieť, dala som jej trocha cukru a pokračujeme v hydratácii, už sa to musí zlepšiť, toto sa mi snáď už sníva:(
nashira, daj vediet ci si nieco zistila, prosim.
nellka, ako je malej? to poznam, ked je dietatko take zoslabnute. u nas mal maly asi pred rokom a pol 6 dni vkuse vysoke teploty, nic nejedol, len po troskach som ho nutila pit. nic ine mu vtedy nebolo, len ta teplota. az sa triasol, ked mal prejst len na wc.
palomino, u teba je co noveho? ako v skole? strecha uz je hotova?
Oooooo Nellka to je strasne. Napis mi este raz tvoje cislo na mobil prosim ...keby nieco aby sme aspon spravu poslali. Mam niekde v maily aj Mentolkine cislo , ale neviem kde idem este pohrabat sa v mailoch hadam natrafim. pa drahe.....aaa dnes to bolo trochen lepsie...
Do prčíc, poslala som správu a nič. Tak ešte raz. Aj dnes malá ráno vracala, boli sme u dr, v podstate nič nové, dieta, tekutiny po troche...Ale chcem sa opýtať, čo jej dať jesť zajtra? Suchy rožok, zemiaky, ryžu...môže kuraciu polievku? Ten vývar? Jasné, že po troche, len sa chcem uistiť, či sú to vhodné jedlá. Díky.
Taká je slabá, že sa jej ručičky trasú, keď pije z pohárika, chudiatko malé...:(
Aha, vidíš, na to som celkom zabudla:):):) Nashi, len aby ťa hlava zajtra nebolela...a v noci aby sa ti nesnívalo, ako piješ, piješ minerálku, už si vypila dve plné fľaše a stále si smädná...ach, to sú mučivé sny!:)
no vsak to prave, ze ak su na detskom...
ja som sa pytala minuly tyzden ci predminuly, ked sme boli so soplikmi, ci sa treba objednavat, tak ze nie, len kedykolvek popoludni prist.
nashira sa uz asi opila, ako slubila :-DDDD
Sage, ak sú na detskom, tak sa Mentolka ani nemôže ozvať...Ja neviem, nechcem takto špekulovať, ale tá neistota je blbá, keď sa zrazu neozýva...Možno bolo treba dať malej atb vnútrožilne- preliečiť toho hnusného streptokoka...Určite sa ozve, keď bude môcť...
S tým očkovaním- to je ako naschvál, škoda, že si sa s nimi dopredu nedohodla, no ale kto to mohol vedieť, keď je tam vždy do tretej, že dnes nebude.
Nashira už asi išla spať, neviem si predstaviť, čo tam dnes zažila, keď ani nemala slov.
neboj sa, nashi, zvyknete si, aj maly aj ty. aj nasa mala princezna plakala len 4 dni pri novej opatrovatelke.
nellka, my sme nakoniec dnes neboli zaockovani. dokelu, sla som o dve hodiny skor z prace, a uz sme aj tak nestihli doktorku v ambulancii.vzdy ma pracovnu dobu do 15:00, neviem kam isla dnes. ma to hneva, mohla som este nieco porobit v praci...
zajtra je v skolke den otvorenych dveri a plati sa darovaci prispevok. tesi ma.
mentolka sa vobec nehlasi, ani mailom. bojim sa o nich a myslim na ne casto.