Mentolka, to je mi ľúto, že sú už choré obidve:(
....aj ty si "súloživý" typ?!:):):)...to si dobrá, že si to vydržala, nesmiať sa...ja by som to nevydržala:)
A baba sa nezbadala, čo tresla?
Nashi, pokiaľ ti má kto pomôcť, keď budú deti choré, tak sa mi to zdá ako celkom dobrý nápad, však po takej robote si túžila, nie:)?
Aj to je výhoda, že tam budeš mať malého.
Nashira, ja som teraz asi mimo, ale ty si bola doteraz na md? Nemala si aj nejaké zamestnanie popri md? Ale asi nie na plný úväzok, že?
To sú veci, kt. si ja nepamätám, v tomto som úplný chlap, ospravedlňujem sa...
uz fakt musim ist vyvesit pradlo (mala pogrckala periny) ale neda mi este jednu prihodu co sa mi dnes stala..ja viem som ukecana.
Jedna pani dostala dnes postovou poukazkou 4tisicky a bolo tam napisane ze vyhra za krizovku.Tak jej davam ten sek a vravim"hm tak to je super poslete krizovku a vyhrate taketo peniazky" a ona mi vravi "joj to nie za jednu ja ich posielam stale,ja rada sutazim,kazdy tyzden posielam.Ja som taky "súloživý" typ cloveka.(súťaživý) A mne hned nadulo nozdry od prudkeho privalu vzduchu,som jej skoro do tvare vychrstla to svoje kroooch.
vsak uvidis ako to bude platovo vychadzat. a ak by bol maly chory, ma pri nom kto ostat? lebo dve tisicky sa sice zidu, ale nie je to zasa dost na to, aby si si ani nevydychla, ani na svoje deti nemala cas. no ale prilezitosti sa nenukaju kazdy den.
No a aby som nezabudla...v noci som isla dat starsej ATB a mensia spustila strasny plac.Ja ze som ju asi zobudila alebo sa jej nieco prisnilo,tak ju pritulim a decko milene horuce ako pec,meriam teplotu 38,8 skoro ma porantalo.A to som si este vravela aka je odolna ze neochorela od starsej.Tak som po prac.dobe bezala za dr,cakala nanho 2 hodky aj s malou lebo bol na stavbe.Urobil jej crp ani nemukla taka bola zlatulinka aj vydrzala vyter z nosteka aj hrdla.Tak som jej za odmenu kupila barbinovske nalepky,gelove pera a omalovanky.Len si ich moc neuzila lebo ju drvila zimnica a hned zaspala.Dr bol zlaty dal nam hned aj lieky co mal doma lebo lekaren uz bola zatvorena.Tak sa tesim na dnesnu noc....
Inak rano som zaspala do prace a odbehol ma posledny bus tak som bezala ako stepna koza v rannej hmle.Veduca na mna iba vrhla ponad okuliare vrazedny pohlad a ja som jej opatovala taky nevinny- ospravedlnujuci a snazila som sa aj nezne zaklipkat ocami./a vyzerala som pritom ako debil/ chrŕ´khfrjkroch.
Nashi ja neviem ale ja by som to zobrala.Je idealne mat svoje dieta v triede,robit pracu ktoru mas rada,nieje to ani daleko a hlavne budes medzi ludmi,bude sranda v kolektive :-))))A tie nevyhody ktore uvadzas su banalitaaaa. Zajtra hodis rec a budes mudrejsia,uvidis aky dojem to tam na teba urobi.U nas odchadzala jedna ucitelka na dochodok a bola tu doslova brutalna bitka o jej miesto -plac,narek a skripanie zubov :-)))
Ano mala by som ho v triede som ucitelka tak by som ucila v skolke a je tu ta moznost , ze by som ho mala pri sebe. A je to 9 km. Tak zajtra uvidim aky budem mat dojem a aj platovo ako to bude.