No karolka to je super , ze si sa ozvala .Ale si mohla popisat viac....no skoda....ani nevieme ci zdravicko sluzi ako zijes.....hm.
Nellka a nevedeli mi tam povedat , lebo ked som volala akurat koncili a , ze mam zavolat v pondelok ked tam bude aj matrikarka.....ty brdo to je akcia co ...mna len tak nieco nezastaví .no ak sa Mentus do pondelka neozve tak sa to pokusim este raz zopakovat.
no Vierka mi o tom noseni nieco hovor ....ja Tomiho nosim skoro furt ....aj v skolke....,ale radsej nech je spokojny....ako mat stres este aj z odmietnutia.je to lepive dieta , ale iba dnu von to je neriadena strela ani za rucicku neraci.
Palomino no to som zvedava aj ja co ti to je...a s muzickom sa to urcite urovna....v jednej knihe sa pise .....nech slnko nezapada nad vasim hnevom.....tak mu to nedovol ani sebe a strc sa k nemu pod deku ci pod perinu.....a lady sa roztopia.
tak pa drahe ta mentus tak chyba.....och joj.pa
cavte baby! no ako vidim kecati si este :) dufam ze ste si na mna nezabudli a sorryx ze sa vam ani neozyvam, prace je dosti... dnes som tu nahodou tak srdecny pozdrav....papa
Jéééj, Nashi, ty si žena činu...:)a dozvedela si sa niečo?
Veru, aj ja si už vážim koniec týždňa, odkedy začala malá chodiť do školy, tak sa ho nemôžem dočkať:)
Nashi, ja som mala poriadny strach:(,taká som šťastná, že je jej už dobre, pekne sa hrá, papá, dnes aj trocha mlieka dostala...to bol hrozný pohľad a zvlášť, keď som nevedela, ako to dopadne...
Vierka, vy ako?
Držte sa baby!
Ja sa tiez tesim, ze je koniec tyzdna. Vcera som prisla domov po deviatej vecer, rada, ze som doma- a chlap oduty. Daco mu preletelo pod nos a potom ma este scepoval za udajnu chybu pri plateni uctov, pritom by som mohla prisahat, ze mi tak kazal robit on...Tak som si trochu po dlhom case poplakala. Bola som inavena ako pes.
sage, nemyslim si, ze mam celiakiu, mna neprehana kazdy den, len raz za cas a len tak trikrat denne, co asi ani nie je hnacka. Jem vela peciva a podobne a citim sa po nom dobre. Vcera uz mal lekar dostat vysledky, tak dufam, ze sa coskoro ozve.
Je tu zima a prsi.
Verim, ze sa vase deti skoro vyliecia. Myslim na vas.
No Vierka tak to je otras ....Nam zatial zdravie sluzi. Mentolka ma asi zabije ...som uz volala na obecny urad ...chrrrrrr ci by tam nevedeli zohnat kontakt na nu......no hadam to prezijeme.Mozno jej len net strajkuje.Ja som rada , ze je koniec tyzdna......lahoda. A tesim sa , ze si maly oddychne od kolektivu.