Mam AIDS

andy

Ahojte, konecne piatok!!!Horsie vsak je, ze sa ani nenazdame a bude tu nedela a na druhy den do prace:((((Aj vam ten cas tak hrozne leti?

sage33

no boooze, to aj moja kolegyna, mlada baba, a stale do billej a do billej. no ako jej mam dat slusne vediet, ze do billy? ked aj poviem pred nou, ona akoby prepocula....
hej nellka, tu su aj ine slovne "zvratky", normalne zabudam pravopis, cim viac sa tu zacitavam... alebo cim vjac? :-DDDDD

vierka

Má sa dobre.užíva Zinnat,teploty nemá,má trošku chytené hrdielko.Už je opäť šinter.je ešte uplakaná ale dostáva sa do normálu

nellka

Vierka, ako sa má malá?
Ach, áno, tento nešťastný výraz som počula od môjho svokra ja som si myslela, že si robí srandu a zabávala som sa na tom...a po chviľke mi došlo, že to ako vtip nemyslel...

nellka

Sage, to bude určite z dehydratácie, ale už je piatok, deti ti už isto spia, tak sa "dolej" a trocha relaxuj, studený obklad na čelo robí zázraky:)
Aj ja som volala s Nashi!/hé hé!/A to pritom nerada telefonujem, ale dobre sa nám kecalo:)
Môj muž išiel s jedným susedom von, asi na pivo, niečo išli riešiť, však ja vlastne ani neviem kam išli- ja som taká ideálna žena, vôbec sa veľa nevypytujem...Niekedy si pripadám divná oproti ostatným babám, kt. by bez toho chlapa ani von nepustili, ale zase mne to je v podstate fuk, akurát ma tak teraz napadlo, že neviem dôvod, prečo išli von.

sage33

ja som teda tiez riadna stepna kengura. staci ze vezmem malu na ruky a synak uz ziarli, pyta sa aj on. zaraz budu spolu vazit viac ako ja, ale ja ich vezmem jedneho na jedno rameno, druhe na druhe. uz mam listok na ortopediu :-DDD asi pol roka...
mna dnes cely vecer priserne boli hlava. asi som dehydratovana, dnes som velmi malo pila, boli sme mimo, tak som nejako zabudla. pritom sa zo mna kolegovia smeju, ze pijem ako kacica.
nashi, mala som dnes vybitu baterku na mobile a nabijacku daleko, prepac. uz nabijam, takze kedykolvek. :-)

nellka

Karola, vitaj!:) Napíš niečo viac o sebe, dobre dlho si tu nebola!
Nashi, tak ty si tiež klokania matka? Aj to moje malé sa na mňa furt škrabe, ale veru, už akosi nevládzem, radšej si sadnem na koberec a ona na mňa, ako ju nosiť...
Ak aj Mentolku dnes pustili, tak si myslím, že to nebude hneď to prvé- zapnúť pc a písať...ale tiež už čakám, kedy sa ozve...ach jaj.
Idem sa "nahutať", normálne na mňa prišla slabosť...ja sa veru nikdy nezabudnem najesť. No a čo!:):):)Žeby som sa išla tu na zdraví pochváliť- nehanbím sa za to, čo som dnes zjedla? Alebo skôr založím opačnú tému:(