Mam AIDS

nellka

Nás tento nový tiež volá na kontrolu...a zdá sa mi poctivý...len v tomto prípade by som si dávala lepší pozor, predsa len, pečeň je len jedna...a ja to vidím najlepšie, však som s tými deckami stále, preto sa týchto viróz tak bojím. A ešte k tomu to nemusela byť viróza, minule sa nesťažovala na bruško a teraz mi dokonca ukázala na oblasť žalúdka...Ja dúfam, že to všetko dobre dopadne.

vierka

veď sa ja nasmejeme so susedkou/je to jej svokra/ ide telenovela,a ona zahlási,že tá pani je od nás,ale dávno som ju nevidela,ktovie kde je teraz,a vnuk zahlási,že v Brazílii babka.A ona:Isto?šak to neďaleko.A to všetko vyznie lepšie,ke´d to hovorí v šarištine

vierka

áno,nellka,a ešte ako nemajú v láske,ke´d trošku do toho vidíme my zdravotníčky,že?my už máme inú doktorku.Je oveľa lepšia.pri tamtej som s deckom nikdy nešla na kontrolu.Ani s ľubkou,keď mala zápal pľúc.Akože nekázala prísť.Pokiaľ sa sama nedobíjaš,tak nemá záujem.Chválabohu,že odišla.Táto nová,aj keď malú bolí "iba" hrdielko,mám prísť o týždeň na kontrolu a pre istotu mám aj doniesť moč.No,dobrý pocit mám.

nellka

Tak čo, páči sa vám môj "rylácky" príspevok?
Andy, beží, za chvíľu sme staré páky:)
Vierka, to máš pravdu, teta má už svoje odžité, má na to právo, vyrastala v inej dobe, ale keď vidím príspevky mladých ľudí, naoko ohromne inteligentných a ten pravopis...To moja spolužiačka raz zahlásil, Štúr uzákonil spis. slovenčinu na FARME v Hlbokom....

vierka

Andy,aj ja som nemala rada začiatok pracovného týždňa,ke´d som chodila do práce.teraz,na Md milujem pondelok,deti idú do školy ,do škôlky,navarené z nedele,upratané /ako kedy to vydrží/,vypraté...tak také leňošenie mám rada.a ešte keď bolo leto..no paráda

nellka

Vierka, chystám sa, len nie a nie sa vychistať!/však Sage:):):)/. Pobavila som sa, veru, je mi niekedy tak otupno, keď tu čítam tie tvrdky a iné hrôzostrašné...zvratky! Vynikajúce pomenovanie.
Som rada, že sa má malá už lepšie, aj to moje malé kuriatko je už skoro ok, len má také nafúknuté bruško, že sa bojím, čo zase bude, no ale nič sa nenabojím, už len musím čakať, či sa jej to trávanie rozbehne, alebo zase bude vracať...Nemá význam nad tým špekulovať, ale aj tak sa o ňu bojím a začínam mať pocit, že sa ten jej problém u dr dosť bagatelizuje...však išlo o bežnú virózu...ja si deti poznám, však aj tá staršia to mávala, ale nepamätám si, že by to niekedy malo takýto zvláštny priebeh ako tieto posledné dva razy u malej. No ale vysvetľuj im nevysvetliteľné..:(

vierka

jajajáj,to ja by som stále len opravovala ľudí naokolo.Veď to láme všetky vnútornosti.No nemôže byť každý "múdry",no nie?Moja susedka má 80 rokov,odchádza od rozumu.Má dvojročného vnúčika okrem/ 7 ďalších/,a keď tam prídem s mojou malou,tak stále hovorí,že ten tvoj chlapčik...,kukaj,jak sa hrajú,darmo dvaja chlapčikovia ....už ma to nebaví stále ju upozorňovať,že je to dievčatko.No ale to je iný prípad,ako mládež,ktorá nepozná svoju rodnú reč a má problémy s písaním