Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

vierka

Andy,že "starý".Aj ja sa už musím poberať.Ráno vstávam skôr.a teraz mám obdobie,keď sa mi ráno lepšie spí ako v noci.Milujem tie rána:deti vyprevadím ,manžel odcupká do práce a ja s malou spinkáme do desiatej...paráda

nellka

vierka, ja viem, deti, keď im je lepšie, neskapíňajú ešte týždeň, ako my, dospeláci...Však sme už nejaké tie choroby preskákali aj so staršou, aj s touto malou, ja mám len strach, aby sa neprišlo neskoro na niečo, na čo by sa bolo prišlo, keby sa tieto vyšetrenia urobili skôr, alebo sa pri tejto viróze zopakovali...Nechcem patriť medzi hysterické matky, čo furt deti sledujú a trápia sa pre blbosti, ale toto je taký môj blbý pocit, kt. sa neviem zbaviť, dúfam, že sa ukáže ako mylný...však nie som žiadna jasnovidka...

vierka

pri deťoch človek nikdy nevie,čo má a môže čakať.Adriana stále chodila okolo mňa,ke´d som žehlila.Chcela sa dotknúť žehličky,a stále som ju vymakla,no dnes som to neustriehla.A jasné že sa popálila.viac to neurobí.

andy

No skacem z capa na kozu...asi som uz riadne unavena...nema ma kto odniest do postele, stary uz drichme a mlada speakuje s kamoskami a nemozem ju dostat do postele;((No, stary uz nespi, akurat sa zobudil a zenie nas do postele, ach jaaaj

nellka

Vierka, možno nechcela povedať"pomarančovú"- odvodenú od ovocia, ale myslí tým nejaké zvieratko, nejakého "pomarančia"/exotický názov:)/, kt. má na zadku a stehnách takú istú hnusnú kožu, ako ona!:)
Jaj, aj ja takú mám...

vierka

jasné,nellka,len mysli pozitívne.Už je to na dobrej ceste.deti sa rýchlo dostávajú do normálu.naša malá po dvojdńovom pití čaju chodila dnes a hádam tisickrát povedala ham.

andy

Pamatam sa, ze raz mala moja 3x po sebe horucky, aj anginu, potom ju zacalo boliet ucho a ked sme sli na pohotovost, tak jej taky mlady lekar vytiahol z nosa arasidu- skoro som sa prepadla, hruza, este ze to nebola fazula, ta by jej tam uz aj vyklicila:))))

nellka

Zlatá babenka:)Keď už budem veľmi stará/ak sa mi to pri mojom životnom štýle podarí/ a budem takáto vtipná, tak dúfam, že už o tom nebudem vedieť a ostatní sa aspoň pobavia:), budem taká zábavná babka:)