Mam AIDS

nellka

andy, tak to mi hovoríš z duše, mne sa vynikajúco spí samej s malou, keď spí pri nás aj muž, tak ma celú noc hojdá, on sa prehadzuje ako veľryba, chrápe, prdí....:)

andy

Stary uz zase chrni chrrrrrr, este ze sme si oddelili postele :))))))))Skvely napad! Spim ,ako v bavlnke, ked mi nechrni rovno do ucha:))

nellka

Len kto ti to uverí...:( Ale však ideme na vyšetrenie, tak som zvedavá. Internet je fajn vec, ale zase, keď čítaš niektoré príbehy, tak ti z nich až rozum ostáva stáť...No nič, netreba toľko špekulovať, aj tak sa stane, čo sa má...Dobrú noc, babenky, pekné sny!!!
Sage, kde si sa stratila? Ty zase určite perieš a žehlíš...Koľko spíš za deň? To si odvždy taký nočný vták? Aj ja už pôjdem spať, ešte si dám cigaretku a chŕŕŕŕ...

andy

No, to ja si spominam, ako moj nasu ucil, aka je elketrina nebezpecna tak, ze jej prilozil o horucu ziarovku prst!!!Myslela so, ze ho zhlusim!!!Keby ste ho poznali, tak by ste si mysleli, ze si vymyslam, lebo ju strazi este aj v 14-ich, ma o nu strach a keby mohol, tak za nu dycha...

vierka

Me,me,me,me,áno,spinká do desiatej,aj ešte aj cez obed okolo tej jednej,pol druhej ide spať a spí tri hodky,a trošku aj ja s ňou.A POTOM NIČ NESTÍHAM

vierka

veď áno,nellka,máš pravdu,nič netreba nechať plávať,a ako vravíš,ty si deti poznáš najlepšie.Dnes človek nič dobre nepočuje.

nellka

vierka, tebe malá ráno spí do desiatej? To moje straší už okolo šiestej, pol siedmej, ale chodím s ňou "hají" cez obed.

nellka

Vierka, to sa stáva, mne koľkokrát došlo až potom, čo sa mohlo stať, alebo som tomu nestihla zabrániť, človek to sice se..rie, ale nakoniec je rád, že sa nič horšie nestalo a malá si dá nabudúce väčší pozor a bude ťa brať viac vážne. A má aj pľuzgiere? Chudiatko...