Mam AIDS

vierka

naučila sa sama,a ja neviem odkiaľ.V škôlke som sa pýtala učiteľky,tak že v škôlke sa písmenká neučia,a Tomáš ju k sebe nepustil,keď bol v prvom ročníku.

vierka

tak to my zvládame v pohode.tomáš má vynikajúcu pamäť.je šikovný,usilovný...ľubka už vie čítať,len nie písať.Sage,myslíš,že je to zlé?hovoria,že dieťa by nemalo vedieť čítať,keď ide do prvého ročníka./neberte to tak,že sa chválim,len konštatujem/

sage33

no nellka az zacinam mat strach, o rok a pol nas to caka. minule som vravela malemu, ze nabuduci rok bude predskolak. a on ze ahaaaaa, prec skolak!

nellka

Aha, Sage, díky za objasnenie, bo som z toho posmutnela ešte viac...Ale nie, som rada, že sa u nich nič nedeje, sú už zdraví?
Veď ja si nemyslím, že by bola úplné ťululum, je celkom šikovná, snaží sa, premýšľa...len by som jej chcela pomôcť niektoré veci skôr pochopiť, aby sa jej tie písemnká neplietli, aby tomu rozumela. Nejako to už vymyslieť musím, lebo dnešok ma presvedčil, že to takto ďalej nejde. A možno som naozaj len prísna mamka a mala by som to viac nechať na učiteľku/myslím to vysvetľovanie/.

sage33

mentus pisala, ze asi maju zavireny pc, ze jej to nema kto spravit, manzel je odcestovany pracovne. a pisala len narychlo, z centra volneho casu.

vierka

A z toho,že nepozná písmenká si nič nerob.ja keď som bola na prvom rodičku,tak mi učka povedala,že Tomáš nevie,keď píše na tabuľu ma a chce doplniť,tak sa nehlási.TZak som jej povedala,že to ale neznamená,že nevie.A zrazu na konci prvého ročníka bol najlepší žiak,a vraj:"môže ísť čítať do kostola".