Mam AIDS

nellka

Aha, škoda, mohla si pokračovať v dovolenke. Idem už spať, muž ráno vstáva s malou do školy, to asi preto, že videl, že som už zrútená, kvetnato som mu dnešný deň opísala, ale riešenie mi neponúkol.Už som si ho vymyslela sama. Budeme robiť len to najnutnejšie a cez víkend sa na to pozrieme zblízka. Nebudem ju trápiť, ale hodinku v sobotu a hodinku v nedeľu prežije. Skúsim to vymyslieť tak, aby sa necítila ako v škole...No, mám čo robiť,ale možno v sebe objavím skrytý talent:) Dobrú noc!/Dúfam, že Vierka už necvičí:)/

sage33

no my na vyske nemame. a to chuda, syn, este netusi, ze pojde do spajanej triedy. nelubi to, ale co uz, ked sa inak neda.

sage33

veru, teraz spustime patranie po nashire :-DDDD tak mne uz zajtra zacina pracovny tyzden a po 5.dnovom vikende, sup ho do prace na tri dni :-)))) a v piatok dokonca do siestej vecer, ci do siedmej? ani neviem...

nellka

Taká popálenina veru poriadne bolí, aj ja dúfam, že sme si to už odsr....aspoň na najbližšie dva týždne!:)
A čo Nashi? Bohvie, ako jej to vychádza s tým malým, či ho musí budiť, či to nejako inak vymysleli...

sage33

tak my uz mame dufam nacas pokoj, uz som mala vcera dost, krvi ako na jatkach, ale nastastie nic nevidno. to ked sa syn na navsteve pred rokom obaril mojim cajom, ktory som vlastne ani nechcela...... a este mi vravi synak, mamka, vsak si nieco daj, ked ma nukali a ja som nic nechcela..... este teraz mi je zle, ked si spomeniem ako sa triasol a sepkal, mamka, ja to uz nemozem vydrzat. ale doma sa take nestane, doma davame pozor, stane sa to prave na navsteve, kde je vela noveho a zaujimaveho.

nellka

Sage, ja ti tlieskam- ťap, ťap, ťap!:) Presne to isté si myslím aj ja. A niekedy je dobré také bububu, aspoň si nabudúce na to dáme väčší pozor.:)

sage33

veru, ale vzdy si uvedomim, ze sa neda vsetko ustriehnut. presne tak, treba mat stastie. aj ja ked si uvedomim, kolkokrat som v zivote riskovala a stastnou zhodou okolnosti sa nic nestalo. nic to nemeni na fakte, ze o deturence sa straaaaasne ale strasne bojim. ked si spatne uvedomim, ze kym neboli deti, bol to este bezstarostny zivot, prvym porodom som si uviazala mlynsky kamen na krk, vlastne este pred porodom, teraz uz len same obavy. no ale radosti a stastia je stale viac, to je na tom najkrajsie.

nellka

Sage! Tak ty takto!:)
Aspoň som si zase uvedomila, že niekedy stačí urobiť malú chybu a môže to zle dopadnúť. V živote je dôležité aj šťastie a to som dnes mala!