Mam AIDS

nashira

No ja som uz uplne mimo vy herecky.....vcera som zalomila prva!!!!! To ma asi ten tyzden zmohol.Ani pokecat si s vami on-line nemozem.....fnuk. A co mam volat na obecny urad zajtra kvoli Mentolke? Zase nechcem , aby boli reci pred kostolom, alebo pockame do stredy? Palomino moj ma 26 a nema tehlicky a ani mi to nechyba.ex mal a tfuj ked si na neho pomyslim...telo je druhorade. Ked sa muzovi stazujem , ze mam tucne stehna tak on mi povie , ze to neni pravda , ze su zlate....tak co tam po stresoch z postavy. No a zas na druhej strane kazdy musi vediet v akom tele sa dobre citi a to nemusi byt super tenky.Ja meriam 173 a staci mi k zivotu vaha 73, ktoru momentalne nemam. no tak dievcata hlavne nech nam sluzi zdravie a mozog. Tak tu zase mate moj monolog a vecer sa mi tak asi bude len snivat o vas .pa

palomino

vieri, no to len ked si pisala, ze dietuje, tak som myslela, ze ma brusko, ze potrebuje schudnut. Taky mladas by mal mat tehlicky:)

nellka

Inak ja sa snažím nalievať sa vodou, lebo ja málokedy cítim smäd, tak pijem aj nasilu, vraj je pitný režim dôležitý, tak možno aj to trocha pomohlo, keď som chudla. A od pondelka sa idem na to vrhnúť zase- sladkosti vylúčim/no dobre, tak raz za týždeň si dám:)/a budem cvičiť aspoň tie brušáky.
Tá tvoja puboška má riadnu výdrž! A ráno vyspáva, či je ranné vtáča? Pa pa a už sa naozaj lúčim:)