Mam AIDS

nellka

Palomino, dík za radu, ale to by asi nešlo, ona je ešte veľmi malá na to, aby chvíľu len tak sedela a kreslila, vydrží to asi 3minúty a to mne nestačí. Aj rozprávku som jej pustila, ale my sme boli zaujímavejšie...Aj slané tyčinky som jej dala...ale ja na to potrebujem viac času, mne by ani polhodina nestačila. Zajtra sa idem opýtať učiteľky, ako je s malou spokojná, lebo mne sa zdá, že je z toho jeleň. Nevie napísať jedno štvorpísmenokové slovo, kt. jej 10krát zopakujem, chcela by po písmenkách...ale to zase ja nechcem, lebo podľa mňa by to mala vnímať ako jedno slovo, nie ako štyri písemnká.
Taká blbosť, ale úplne ma to dnes odrovnalo...

nellka

vierka, to práveže nejde, malá mi už nechce spávať cez obed, to má takú novinku. A ona tam chodí aj do družiny, na krúžky...Ale to je jedno, však malá aj tak nespí.
Teda fakt to boli hysáky, a pritom za to ani jedna nemohla a to mi je na tom ľúto najviac, že som sa na ne vyrútila takto neprávom/obyčajne, keď ziapem, tak to má hlavu a pätu/.

vierka

nellka,a malá ti nespí cez obed?tá naša spinká akurát vtedy,ke´d Tomáš príde zo školy,napíšeme úlohy,a zase sa venujem malej ke´d vstane.Zvykne pospať 2-3 hodky.Ale viem si predstaviť tie hysáky čo si prežívala.

palomino

Ja som z vas zacala panikarit, co je mentolke, aj mne sa ozvala, ze su uplne v poriadku. Dobre, ze nashira policajtov neposlala, ze je "pohresovana". No ale aj ja som si vydychla. sage, dakujem ti. Mna dnes nejak skriabe hrdlo, dufam, ze som vo vlaku daco nelapila. Skus malej kupit dajake vitaminky ci sirupcek na zvysenie imunity.
nellka, mas to tazke, mala je zvyknuta, ze ona je stredobodom pozornosti a ked sa jej clovek nevenuje chvilku, tak sa tu pozornost snazi na seba uputat. Co takto jej dat nieco nakreslit a potom ju za to odmenit, ked vam da pokoj? Musis jej to vykreslit nie ako trest, ze ma dat pokoj, ked momentalne vy dve starsie robite ulohu, ale ako cosi, na co sa bude tesit. Nejak to uz vymysli, iste na nieco prides. Inak, na to, aby sa deti ucili pocitat a pisat by mali byt ucitelia...Ja sa pamatam, ze som v druhom rocniku na zakladnej mala taku ucitelku, ze ma ocko vsetko doma ucil, ona nas nic nevedela naucit, ale hlavne, ze sme vsetci mali jednicky...

nellka

Ahoj! Sage, tak ste Mentolku vypátrali? Aj ste jej povedali, že ako sme to už čierne videli? Tak to som rada, stačí jedno odpojenie od siete a hotová pohroma.
Sage, to je fakt, že tá toja malá má skoro stále nádchu:(Skúšala si tú Luffu?
Baby, dnes mi tak praskli nervy, že som z toho ešte stále bez nálady a hľadám riešenie, aby sa to nestalo znova. Muž chodí z roboty okolo šiestej, pol siedmej, niekedy až keď deti spia. Takže tu mám prváčku a dvojročnú babuľku...Keď chcem pomáhať staršej písať úlohy, tak ideme buď hore do izby a to malá dlho sama dole nevydrží, ale zase st. má na to kľud, alebo sme dole, ale to zase malá lozí po stole, robí všetko to, čo má zakázané, nedá nám pokoj, nedá sa nijako zabaviť a samozrejme, staršiu to vyrušuje a mňa takisto, lebo nemôžem povedať jednu súvislú vetu. Večer je už staršia unavená a už jej to nejde tak, ako by malo, tak píšeme úlohy, keď príde zo školy.Ale je to horor. A dnes som tak na ne nakričala a malej dokonca dala po zadku, že tu obidve svorne plakali a ja som musela ísť pred chalupu sa ukľudniť, lebo som už bola nepríčetná:(:(:(. Lenže, ako to mám urobiť? Nikedy mám pocit, že sa z toho zbláznim. A ešte som prišla na to, že naša školáčka nevie, čo je to odpočítať, pripočítať, nevie si spomenúť, ako sa ktoré písmenko píše...proste, potrebovala by som sa jej viac povenovať a vôbec sa mi to nedarí...Ani básničku sme sa nemohli učiť, čo krpec furt do toho rozprával, hulákal a keď sme sa zavreli na záchod, tak plakala a potom aj staršia, lebo jej bolo malej ľúto...Ja neviem...

sage33

jeeeeej, som taka stastna ze sa nasla mentolka. tak to bolo len v pc, nastastie, teda, este je. chudatko, odrezane od sveta.
palomino, blahozelam, nech sa ti dari aj nadalej.
aaaaa mame tu dalsieho maroda. nasa mala ma zas taku nadchu, ze ked kychne, sviecka je az na hrudi. strasne, ona ma nejako casto tu nadchu. mna to uz nebavi
:-(

palomino

Dievcata, nepisala som vam o tom, lebo som to nechcela zakriknut, ale kazdy, kto chce bakalara musi absolvovat English Competency Exam, to je esej 500-700 slov, hodina a pol casu na nu. Ja som to odkladala zo semestra na semester, az som sa koncom septembra rozhodla to absolvovat, na vysledky sa caka 5 tyzdnov. Dnes som sa dozvedela vysledok, keby som nebola presla, nemohla by som sa o tri dni neskor registrovat na jeden predmet, ktoreho poziadavka medzi inymi je to,ze kazdy musi prejst cez ten test kompetencie anglictiny...Cize by sa mi skola pretiahla o semester...No bola by to katastrofa. No a akurat som zistila, ze som tu esej urobila (hodnotia ju dvaja profesori anglictiny). Takze uz len 5 predmetov v buducom semestri a mam koniec skoly! Som taka rada az z toho rozrusenia placem, bala som sa, ze som to nespravila.

sage33

no, asi chodia spat este s letnym casom. aj deti dnes "skor" pospali. teda na to, ako skoro sme vstavali, ani nie.
aaa, pekne cisielko, 4141.
tak pekny zaciatok pracovneho tyzdna. nashi, vydrz to, bude pol vyplaty.
u nas vikend pokracuje.... len stale robim veci do prace. dokelu, keby som citala knihu, alebo pozerala film, nie, stale daco robit treba.