Ahoj! Sage, tak ste Mentolku vypátrali? Aj ste jej povedali, že ako sme to už čierne videli? Tak to som rada, stačí jedno odpojenie od siete a hotová pohroma.
Sage, to je fakt, že tá toja malá má skoro stále nádchu:(Skúšala si tú Luffu?
Baby, dnes mi tak praskli nervy, že som z toho ešte stále bez nálady a hľadám riešenie, aby sa to nestalo znova. Muž chodí z roboty okolo šiestej, pol siedmej, niekedy až keď deti spia. Takže tu mám prváčku a dvojročnú babuľku...Keď chcem pomáhať staršej písať úlohy, tak ideme buď hore do izby a to malá dlho sama dole nevydrží, ale zase st. má na to kľud, alebo sme dole, ale to zase malá lozí po stole, robí všetko to, čo má zakázané, nedá nám pokoj, nedá sa nijako zabaviť a samozrejme, staršiu to vyrušuje a mňa takisto, lebo nemôžem povedať jednu súvislú vetu. Večer je už staršia unavená a už jej to nejde tak, ako by malo, tak píšeme úlohy, keď príde zo školy.Ale je to horor. A dnes som tak na ne nakričala a malej dokonca dala po zadku, že tu obidve svorne plakali a ja som musela ísť pred chalupu sa ukľudniť, lebo som už bola nepríčetná:(:(:(. Lenže, ako to mám urobiť? Nikedy mám pocit, že sa z toho zbláznim. A ešte som prišla na to, že naša školáčka nevie, čo je to odpočítať, pripočítať, nevie si spomenúť, ako sa ktoré písmenko píše...proste, potrebovala by som sa jej viac povenovať a vôbec sa mi to nedarí...Ani básničku sme sa nemohli učiť, čo krpec furt do toho rozprával, hulákal a keď sme sa zavreli na záchod, tak plakala a potom aj staršia, lebo jej bolo malej ľúto...Ja neviem...