sage a studentov mas poctivych tento semester, ci nechodis medzi nich velmi rada? Kedy koncite? Jedna nasa profesorka ma rocne babatko, robi na polovicny uvazok a muz je s malym doma. Aj som premyslala, ako z toho mozu vyzit, ale kamaratka mi povedala, kolko nasi profesori zarabaju a skoro ma prekotilo, kolko berie taky ucitel len na polovicny uvazok...Vela. A maju stanoveny pocet hodin, kolko musia potom este byt v kancelarii, ale tolkokrat sa stalo, ze tam neboli...Nechcela by si sem prist ucit?:)Akurat by si musela prehltnut, ze ti nejaky ten student pocas vyucka zaspi (a ucitelom to nevadi!!!) alebo si s tebou bude vymienat nazory a nesuhlasit s tebou...
Este som sa chcela spytat, ci sa daju nejak zistit mena absolventov. Chcela by som vediet, ci jeden chalan ukoncil studium na fakulte strojarskej.
Mna celkom obstojne skrabe hrdlo, mam toho na dnes vela, idem rychlo navarit a potom sa musim poucit.
Ten skolsky system pre male deti tu u nas sa mi nepozdava, este nakoniec skoncime tak, ze budeme ucit doma...Autobus chodi pred nas dom pre deti az o deviatej a prichadza o stvrtej, tie deti su v skole len tqakych 5 hodin. Neviem, co by som urobila, keby ten bus nestal pred domom, ved komu zacina praca po deviatej a je doma do stvrtej? Ucitelska unia odmieta predlzit ucitelom pracovnu dobu, tak tie casy su take od veci. Este ma zaujima, co sa tam vlastne ucia...Mne sa slovenske zakladne skoly pacia ovela viac-je tam disciplina, deti sa ucia...Bush tu schvalil taky zakon, ze "ziadne dieta nevynechat", co znamena, ze kym ucivo nepochopi posledny hlupacik, cela trieda sa uci to iste dokolecka...Tak to je vo verejnych skolach. Bojim sa aj discipliny - nechcem mat maleho drzunika so zuvackou v ustach, co otvara usta na ucitelku.