Mam AIDS

palomino

sage, to tak asi kazdemu vidno, i mne, ked si stlacim:) Hlavne, ze sa citis dobre, si zdrava zienka, tie hodnoty mozno kolisu. Pozri, moja mamka mala prvy raz 50 kg ked mala 34 rokov (pri vyske 164 cm). A to mala dve 12 a 14 rocne dcery...Vravela mi, ze ked bola v deviatom mesiaci, mala male brusko a ludia ani poznali, ze je tehotna a sestra mala porodnu vahu 4050 g. V 50tke budeme zase lamentovat, ze sme pribrali. Tak si vychutnavajme to, ze mozeme zjest hocico a kedykolvek.

andy

Cauko, tak ja som dnes ladovala piate cez deviate a ta svokrina strudla :-)No , zajtra to vybeham v praci, nebudem mat cas ist na WC-ko, nieto jest, tak som sa dnes nakrmila dopredu:))))))

sage33

nashi, ja ked velmi chcem, tak mi vidno trochu akoby celulitidu na stehnach. teda ked si stlacim kozu. kožu, nie kozu. a to som pred par rokmi, pred tonzilektomiou na predoperacnych pri internistovi mala nameranych nejakych 6% tuku v tele.

sage33

palomino, ja ani neviem preco som vlastne bola na gastro. nemam ziadne problemy so zaludkom. raz mi ale vysli pri preventive vysoke hodnoty amylazy, a tak ma uz poriadne vysetrili. kedze som mala vsetko v poriadku, este aj cholesterol sa vysvetlil, kedze mam nadmerne mnozstvo dobreho chol. a aterogenny index pod hranicnou hodnotou, tak mi lekar aspon tu dietu nariadil. to aby som od neho neodisla naprazdno.
raz mi takto vybehli aj krvne testy na hormony stitnej zlazy. zase endokrinolog pri vysetreni nic nezistil.
to su take moje male zahady.

palomino

Nashi, to som pisala v druhej osobe, ale vo vseobecnosti, vobec nie, ze ty by si mala mat vrasky a celulitidu! A klobuk dole pred tvojim manzelom, ze sa stara o tri deti v jeho veku, to musi byt ozaj velmi rodinne zalozeny, malo je takych mladych muzov. Papa.

nashira

No ano Palomino no ja aj ked mam taku vahu tak nemam celulitidu a dokonca ani vrasky.A uz som pisala , ze je mladsi o 5 rokov odo mna netajim sa tym. My si rozumieme a je nam spolu dobre. Kto chce ten si pricinu na snorenie najde a kto nechce tak nehlada a nenajde. Prijemny vecer babulky aj baculky:))) a , aby som nebola nespravodliva aj chudky.

palomino

saginka, mas problemy so zaludkom?:( To ma mrzi.
nashi, nevedela som, ze tvoj manzel je mladsi ako ja. Mne zalezi na tom, aby sme boli fyzicky zdravi, lebo az ked clovek ochorie, uvedomi si, ake je zdravie dolezite. No a kazdemu sa paci ine, ale dolezite je, aby cloveka jeho partner pritahoval, tak nebude snorit inde, ked si mysli, ze ma doma prenho najkrajsiu bytost na svete. No nie? A ked ta niekto lubi, tak sa mu zdas byt pekna i s vraskami, i chuda, i s celulitidou.

sage33

dnes rano o 10tej www.topky.sk aktualne informuju o tom, ze v nedelu rano o 3:00 sa vrati cas na 2:00. v buducom case. to su aktualne info.

sage33

to je pekne, nashi, ze sa ti o nas aspon sniva. ja som bola vcera tiez mimo debaty, lebo bola o dietach, a s tymi ja nemam vela skusenosti. akurat mam odporucanie z gastro, ze mam mat makrobioticku a nizkotukovu. ale ked to niekomu poviem, vzdy ma vysmeje, darmo poviem, ze to je odporucanie lekara. ale nedodrziavam aj tak.