Ešte vám napísem jeden dnešný zážitok...ohromný...Staršia mi chodí v utorok na výtvarnú do ZUŠ, doteraz sa to celkom dalo, vždy, keď malá zaspala, tak som odcupitala pre ňu do školy a potom rýchlo hajde domov, tak cca 20min mi to trvá...No a dnes som dala malú spať o čosi skôr, reku že nech zaspí, polhodinu tam bolo ticho, tak som si myslela, že spí, nešla som ju radšej ani pozrieť, lebo máme hore svetlo na fotobunku a vrždia schody, však za tú polhodinu by som ju počula, no nie?
Tak som išla pre ten môj talent do školy:), vrátila som sa, v chalupe ticho, tak som si ešte pofajčila atď a išla som si hore k malej na chvíľu ľahnúť.
Vojdem do izby a decko v postieľke nebolo!!!!Tak tam čumím ako puk, neveriac vlastným očiam, v izbe smrad ako v kanáli, ale malú som stále nevidela! Iba som počula také funenie, pozriem pod posteľ- nebola tam,išla som k balkónu, odhrniem záves a odtiaľ sa na mňa usmieva to moje zlatíčko- s holou pokakanou ritkou, vedľa nacikané, na mojej posteli tiež čosi roztreté...
Ale som bola šťastná, že sa jej nič nestalo! Vôbec som nevedela, že vie z tej postieľky vyliezť, nikdy som ju nevidela!
Pokakanú plienku som potom našla rozcapenú v postieľke...
Musí mať dobrého anjelička strážneho, zo spálne totiž vedäú schody na povalu, ešte, že ju tam nenapadlo ísť, ona si len poležala v mojej posteli a potom sa schovala za záves...dokonca ani dvierka na schody neboli zavreté....Dnes mám teda deň a zase to bola moja chyba, lebo som sa nebola na ňu pozrieť...nechcela som ju budiť...ha ha.:(