Mam AIDS

sage33

my sme mali vcera nanic den. boli sme na urade nieco vybavovat a kedze som mala dovolenku, nevolam ani opatrovatelku a nedavam syna do skolky. mala si tam na urade otlkla cielko, uz mala modrinu, doma na seba stiahla kvetinac s fialkou, rozbil sa hlineny crepnik, samozrejme fialka okyptena, ale hlavne ze mala bola cela a kym sme to upratovali, lebo este aj stena bola cierna od vlhkej hliny, tak mala odcupitala do detskej, tam sa snazila otvorit skrinku s hrackami a spadla tak, ze kym som dobehla, pusa plna krvi, uz aj na zemi par kvapiek..... prehryzla si jazycek. chudatko moje dobite. este ju daju do decaku, ze ju doma tyrame.

sage33

veru, to by sme sa cudovali, co to za krkavciu matku! a to nellka :-DDDD ja hned rano pozeram na webe topky.sk, ci sa tam nepise nieco o tebe, alebo nashire, alebo mentolke, alebo o vierke ...

nellka

Vierka, to je chvályhodné, že si ideš zacvičiť v takúto neskorú večernú hodinu...ale už keď si sa na to dala, ja som sa do toho cvičenia ešte stále nedonútila.

nellka

Sage, stáva sa, ale predsa len som sa mala ísť na ňu pozrieť, kým som vytiahla päty z domu, ale ona tam bola tak tichučko, však aj pootvorené dvere mala, že mňa ani nenapadlo, že nespí.
Tak si tam pogazdovala...však sa nič také hrozné nestalo...
Vierka, aj mne je to už teraz smiešne, ale ja som chvíľu nedýchala, keď som videla, že je postieľka prázdna a decko nikde...Kadečo sa mohlo stať, veď ja som ju ani nezamkla...No blázon, keby ste o mne čítali v novom čase, tak by ste sa všetky čudovali, čo to bolo za bláznivú ženskú...a to ja.

sage33

nellka, ja som tiez nasu malu dala do postielky, aby sa nemotkala. a zrazu mi maly krici, mamii, pozri na nu. ja sa obzriem a ona noha vonku, druha sup a zosmykla sa. vsak ma nejakych 80 cm vysky! vrtke su tie deticky, veru.

vierka

deti sa ma pýtajú,že mamka,čo tak s tebou drgá?to je môj rehot.nellka,užasné,tak dávno som sa z chuti nezasmiala.Vieš,keď sa serie,tak sa serie.!!!

nellka

Vierka, myslím, že to nevadí. Aj keď vie čítať, tak to písanie jej zaberie stále dosť času, lebo je iné písať si doma preto, že ma to baví a písať presne podľa predpísaného vzoru. to, že pozná písmenká je dobrý štart, aspoň sa jej nebudú tak motať.
To moje prváča sa tiež veľmi snaží, ale je toho dosť, už len keď si vezmem, že každé písemnko má 4tvary...kým sa jej to v tej hlávke uloží, tak to asi potrvá. Niekedy je na seba až príliš prísna, stále je nespokojná s tým, čo napíše, aj keď je to celkom ok. Však uvidíme, nejdem si už z toho robiť ťažkú hlavu.

nellka

Ešte vám napísem jeden dnešný zážitok...ohromný...Staršia mi chodí v utorok na výtvarnú do ZUŠ, doteraz sa to celkom dalo, vždy, keď malá zaspala, tak som odcupitala pre ňu do školy a potom rýchlo hajde domov, tak cca 20min mi to trvá...No a dnes som dala malú spať o čosi skôr, reku že nech zaspí, polhodinu tam bolo ticho, tak som si myslela, že spí, nešla som ju radšej ani pozrieť, lebo máme hore svetlo na fotobunku a vrždia schody, však za tú polhodinu by som ju počula, no nie?
Tak som išla pre ten môj talent do školy:), vrátila som sa, v chalupe ticho, tak som si ešte pofajčila atď a išla som si hore k malej na chvíľu ľahnúť.
Vojdem do izby a decko v postieľke nebolo!!!!Tak tam čumím ako puk, neveriac vlastným očiam, v izbe smrad ako v kanáli, ale malú som stále nevidela! Iba som počula také funenie, pozriem pod posteľ- nebola tam,išla som k balkónu, odhrniem záves a odtiaľ sa na mňa usmieva to moje zlatíčko- s holou pokakanou ritkou, vedľa nacikané, na mojej posteli tiež čosi roztreté...
Ale som bola šťastná, že sa jej nič nestalo! Vôbec som nevedela, že vie z tej postieľky vyliezť, nikdy som ju nevidela!
Pokakanú plienku som potom našla rozcapenú v postieľke...
Musí mať dobrého anjelička strážneho, zo spálne totiž vedäú schody na povalu, ešte, že ju tam nenapadlo ísť, ona si len poležala v mojej posteli a potom sa schovala za záves...dokonca ani dvierka na schody neboli zavreté....Dnes mám teda deň a zase to bola moja chyba, lebo som sa nebola na ňu pozrieť...nechcela som ju budiť...ha ha.:(

sage33

no, ja som vedela citat aj pisat, preto ma dali aj skor do skoly. trochu som sa nudila, tak som dost vyrusovala. medzi tymi jednotkami som mala obcas poznamky ... ale ucitelia ma mali aj napriek tomu radi, niekedy som ich dost vytacala.