Mam AIDS

nashira

Ahojte moje este by som vam chcela dat do pozornosti jednu stranku www.kontoorange.sk
Je tu moznost pomoct osobam v nudzi atd. Porozmyslajte a ak budete mat chut a komu pomoct nepremeskajte sancu!!!

palomino

nashi, ja sa len tak tesim-dari sa mi v skole, mam po testoch, uz ma cakaju len projekty a potom skusky, tak teraz je take leharo konecne, nasi sa maju dobre, manzel ma miluje, susedka ma ma rada.
Dnes som zdupnela, lebo som uz bola skoro pri skole a popri mne prebehol jelen, normalne komplet aj s parohami! Nedaleko je rezervacia, asi z nej usiel, chudak a prisli sme spolu na krizovatku plnu aut, on sa otocil a bezal nazad.

nashira

Volala som so Sage a maju nejaku poruchu na nete tak k nam nemoze.......aj Mentolka bee... nic nieje dokonale. A Palomino co taka oslava zivota co sa ti pekneho prihodilo?...som same ucho.
Vierka dik za telefonat tak mi to dobre padlo...cmuk.
A Nellka fotky su vo fotaku....este poriesim hadam v co najkratsej dobe.Urcite poslem , lebo uz sme si davno neposielali nic.Tak pa berusky idem sa vyspat na tych mojich malych.........chrrrrrrrrr.

nellka

Nashi, to máš pekný program, tak ltt ako sa hovorí.
Uvidím, ako mi to vyjde s telefonovaním, ale však to vieš, že si ešte určite zavoláme.:)
A ako sa máte, baby? Deti sú zdravé? U nás, okrem soplíkov a sfúknutého bruška nič nové. So staršou sa trápime s matematikou, bude mať asi matematické bunky po mne, chúďa.A pri jej povahe si užijeme:(
Nashi, fotky z oslavy už máš? Aká bola oslava?
Pridávam sa k neskorým oslávencom- malej meniny sme oslavovali tiež po vyše mesiaci, však jej je to jedno:)

nashira

Jasne Vierka teraz som prisla z prace a o 15:00 idem na jazykovku. O 19:00 mi konci tak o 19:45 cakam tvoj telefonat...halo halo.Nellka aj ty mi prezvon ak sa ti bude dat a mne tiez...pa drahusiky pa

vierka

nashi,už som sa parkrát chystala,že idem ti zavolať,ale stopla som sa,aby som ťa nevyrušovala v práci.Niekedy večer ti môžem brnknúť na 5 minút????tak okolo 19.-20.00?