Mam AIDS

vierka

Ahojte baby.Dnes som prišla o jeden zub.normálne som sa tešila,že pôjde von.Bol už odumretý.A mimochodom,od 6.11. patrím k tridsiatničkám.

sage33

joj vierka, vies ako rada by som ti ju zverila? nase slecny by boli urcite dobre kamosky. a je to naozaj zlate dietatko, nezaplace, iba ked ju jej milovany bracek muci.

sage33

snezi? palomino, super, nase dieta sa uz tesi na snehuliaka... aj u nas sa dnes uz citelne ochladilo, ale este nie az na snezenie. aj tak to bol doteraz najkrajsi zaciatok novembra, pokial mi pamat siaha.
my este stale nemame k dispozicii opatrovatelku. mame sa to uz nepaci, lebo len vzdychla a povedala - no, co uz s vami, pomozem vam. nie ze by mala problem, chvali si malu, ze je zlata, roztomila, len ju to velmi vycerpava a okrem toho ma aj ine aktivity a tam sa musi nechat zastupovat. musime to nejako vydrzat.
tak pekny tyzden vsetkym pracujucim, aj mamickam na plny uvazok :-) oooo, palomino, aj vsetkym studentom, nech sa ti dari.

palomino

vierik, tak dnes by si si prisla u nas na svoje:) Mate ju radi vsetci (tu koprovku), ci len ty? Tu normalne snezi, dobra zima uz je.

palomino

Ahojte, akurat idem varit koprovu omacku, mam ju velmi rada, manzel nie, tak jemu idem robit hovadzinu na sampinonoch. U nas je cely vikend zima, sychravo, pada mrznuci dazd a vcera velmi fucalo. nashira, dufam, ze ti nadcha skoro prejde, aj ja dufam, ze sa nenachcipem, kazdy je chory vo vlaku. Ale fajne ti je, ze mas po ruke vela jedla, mne uz 5 rokov nikto nenavaril, nenapiekol:( Iba ked idem k nasim raz za rok alebo raz za dva roky...
sage33 manzel bol volit a s vysledkom sme spokojni. Lepsie ako ten dedek. Ale ved sa uvidi.

nashira

Ahojte !
Tak co uz sme sa ulozili na zimny spanok?
Ja som nejaka nascipana...soplim totalne hlavne v noci.Ked si predstavim , ze zajtra do prace....ble.Kde su casy ked som sa tesila do prace?....su v nenavratne.Od vcera tlacim do hlavy...mali sme rodinnu seslost....stryc mal 60tku. Bolo fajn, ale uz o 18:00 sme boli k.o.Tak napiste ako sa mate a co porabate.Pa zatim

sage33

ahojte. uz mam net v poriadku, len mentolka zjavne stale nie. vobec sa uz viac neozvala.
nellka, ako vam "idu" pismenka? uz je to lepsie?
palomino, co vravis na vasho noveho prezidenta?

nashira

No Jar to by sme aj my radi vedeli, ale skus jej napisat a daj nam vediet.My sme sa k tomuto uz vyjadrovali niekolko krat.No komunikacia s Ivetkou ostala v urcitej faze na bode mrazu. A tak sme usudili , ze je to zrejme vymyslene.No stale ma Ivetka priestor obhajit sa ....