Mam AIDS

hankabez

11.11. sa nam narodil treti chlapcek,Radovan, 3,480g 51cm.Sme strasne stastni,maly je zdravy a nadherny.Tak sa teste s nami.Nestiham ale este sa ozvem,len som vam to chcela oznamit.

sage33

nashi, ako sa mate? teda najma mala? mail si dostala? preposlala som ti ho este raz, asi predvcerom. no a vo stvrtok, ked si volala, som mala akurat vyucovanie :-((( nemame stastie na seba.
a ostatne, co porabate?
mentolke asi nema kto opravit ten pocitac, chuderka, odrezana od sveta, teda aj od nas.

nashira

Ahojte!
Tak my mame zase zaujimavu noc za sebou . Vcera ked som prisla po malu do druziny hned sa mi rozplakala , ze ju bolí brusko. Bolo mi jej strasne luto. Stazovala sa mi aj den predtym no nic vazne sa nedialo. No a ked sme prisli domov tak sa napapala tak jej troska preslo . No potom dostala hnacku a krce do bruska. Nejak zaspala no o 21:45 sa velmi povracala a potom na chvilu zase zaspala a potom tie krce znova . To sa mi uz prestalo pacit . Tak sme sa radsej rozhodli ist na pohotovost , aby sa vylucil slepak , alebo nieco vaznejsie. Este som ju chuderku nevidela v takych krcoch som sa bala . Tak ju pani doktorka pokontrolovala a zobrala moc ....bola mierne dehydratovana. Este ju chvilu pobolievalo brusko a potom zaspala s nami v izbe. Ani neviem kolko bolo hodin ked sme isli spat.Dnes som uz bola na vysetreni zobrali jej vyter z prdelky a v utorok mame vysledky. Dnes dieta....uz potvorka vymysla sa jej nechce dietovat...hahahha. No musi. No som rada , ze sa to upokojilo .Len sebecky myslim na seba kedy sa uz konecne vyspim ....hmmmm....to je osud.Ale aj som si dnes povedala , ze milujem svoje deti a som rada , ze ich mam tolko kolko ich mam a , ze to vydrzim pre nich.A poobede idem do prace a bude s nimi drahy. Tak si vychutnam skolku bez Toma za usami...hhahahaha.....asi sa aj tesim na to. Som dnes chcela potiahnut dlhsie nech si mrcha kolegyna vezme volno , lebo sa furt stazuje , ze nestiha nic. No a riaditelka povedala , ze ked je ona plana tak jej nebudeme vychadzat v ustrety nech si len pekne odrobí svoje. No taky je zivot aspon niekde sa plni co sejes budes zat.No ja jej to aj tak neprajem , ale neoplatilo sa to byt taka mrska pre nu.Tak pa zatim . Dufam , ze vas moje litanie nenudia uplne .Cmuken puken posielam.

nellka

Vierka, tak to ja ešte ku vám nepatrím...až nabudúci rok:). A čo, badáš na sebe nejaké zmeny?
Robila som na neurochirurgii, bol tam veľmi dobrý kolektív, preto by som sa tam rada vrátila, aj robota ma bavila.
Nashi, dnes som spala, keď si volala a potom sme už bežali pre malú do školy, písali úlohy, bojovali...prebaľovali...obsluhovali...tak mi nevyšiel čas, zajtra cestujeme do pl, ideme aj s kámošmi na víkend relaxovať, už sa strašne teším, mama bude pri deťoch, aj tie sa už tešia, tak klop, klop, klop.

nellka

Áno, vyčerpala som si ju pred MD...a tááák by sa mi teraz zišla. Ale aj pred MD to bolo fajn:)
Baby, nejde mi pošta ani na zozname, ani na azete...aj vám? A trvá to už viac dní.

nellka

Ahojte! Sage, Nashi, čo meráte?
Dlhšie som sa neozvala, nič nové som nemala, ale čítam.
dnes som bola v robote, tak sme sa predbežne dohodli, že nastúpim v júli...to bude krásne leto..., no ale čo už, však som s tým počítala. Chcela som ísť od septemra, ale starú dovolenku už nemám a novú mi nedajú, neplatené voľno mi dať nemôžu. Ale to ubehlo, vôbec sa mi nezdá, že som už tak dlho doma.
Vierka, aj ja ti blahoželám k narodeninám, nech sa ti splní tvoj sen a schudneš nejaké tie kilečká, ale hlavne ti prajem, aby si bola zdravá a spokojná aspoň tak, ako doteraz:):):)
Nashi, "pekný"nočný zážitok, to si sa teda vyspala. Čo nové v robote?
Už ma nič nenapadá....