Mam AIDS

nashira

No Vierka ja som uplne vycerpana .....to bude tym u mna.A este to pride urcite.Dnes v noci som nemohla poriadne spat maly sa pucil a chybal mi sex tak som sa prehadzovala ako na ihliach.Potom som zacula nejake cudne startovanie tak som vstala a pozrela von oknom co to .Zeny a pred ocami nam nejaky ozraty debil, lebo tak to vyzeralo , ze je namlety vpalil do auta .Auto poskocilo a ja som myslela , ze ma vyruti.Soplos ufrngol a ja som bezala s baterkou von obzerat skody.Nastastie to ostalo pri mierne popukanom narazniku.Debilko nacuval do nasho predku.No otras. Len som vedela , ze je to maly sportiak brat ma podobne porsche velmi sa to podobalo len to malo kosicku spz. No a po tomto zazitku som sa prehadzovala este viac a ked som uz zaspala bolo asi 4 hod a nepoculi sme budik. Dcera nas prisla budit bolo to ltt sa ma spytala maminka nemas rannu. A ja nieeeee nieeeeeeeee nieeeee. No a potom sme sa nalozili a sli sme prideme pred pracu a ja som nemohla najst kluce uz som bola v tom , zemi vypadli pred bytovkou. Tak som cakala v tej zime na kolegynu kym pride a volala velkej nech ide pozriet rychlo pred bytovku . Ona mi volala , ze tam nasla len Tomovu kefku....tak som bola naisto v tom , ze kluce uz niekto znarodnil ...mala som tam aj usb kluc taky cacany tak som uverila tomu , ze sa niekto ulakomil.No a ked som vosla do prace zacala druha faza hladania. A co sa nestalo som nasla kluce v takom vrecku rupsaka co vobec nepouzivam , ale v tom rannom strese som ich tam slahla.Zeny tak tak.Som rada , ze som ziva a zdrava a , ze mam kluce .Pa

sage33

vierka, co je vo veci? asi "len" pracovne vytazenie. a okrem toho, ked sme teraz menej vonku, tak si to kompenzujeme hranim sa a blaznenim s detmi v byte. teraz odisli susedia s detmi. ideme robit poriadok, ufff, detska vyzera akoby tam spadla bomba.

nika5682573

Ahojte.zaujali ma niektoré príspevky ohľadom depresie.Som študenka psychológie a túto tému som si vybrala aj na svoju bakalársku prácu. pokiaľ by niekomu, kto má skúsenosti s depresiou a trpí touto poruchou neprekážalo vyplniť dva dotazníky, ozvite sa mi prosím na mail Nika5682573@azet.sk

palomino

Myslis, ze tam mas kazik? Hadam by ta mohol zobrat, ked mas problem. Podla mna by mala byt preventivna prehliadka spojena s cistenim kazdeho pol roka. Ved ked sa na kaz pride skoro, tak je to lepsie a lacnejsie, nez ked sa caka, kym to je kazisvet:) Ja som si myslela, ze ake mam perfektne zuby, kym ma zubar tu nepozrel. Dve hodiny mi hygienicka odstranovala zubny kamen, vravela som jej, ze mi to este nikto nikdy nerobil...Rontgen sa robi raz rocne. Ale zubar pyta od poistovne tolko penazi, akoby ten rontgen robili zakazdym...No a nedavno som bola u ustneho chirurga, ktory odporucal vybrat osmicky. Vzdy sa mi zapaluje dasno - jedna je vonku cela, dve ciastocne a stvrta nema kde vyjst a boli ma to tam raz za cas. Takze ten jeden zub treba vyrezat. Moze to suvisiet aj s tymi bolestivymi uzlinami, povedal. Idu na mna mdloby, vobec si to neviem predstavit, nemala som este trhane zuby.

sage33

no raz rocne od 18 rokov, dvakrat do 18 rokov a pocas tehotenstva. ja uz mam svoju preventivku davno za sebou, teraz som si nasla malu dierku. do januara z toho bude ktovie co.

sage33

a ja som sa chcela objednat k zubarovi, tak mi sestra povedala, ze uz sa neda do konca roka, maju teraz same preventivky... to mam za to, ze chodim na preventivky na zaciatku roka a nie na konci, ako vsetci ostatni. :-(

palomino

Vsetko najlepsie Vierka!
Velmi ta bolelo to vytrhnutie? Ja chcem ist zaciatkom januara na vytrhnutie vsetkych styroch zubov mudrosti. Velmi sa bojim.