Mam AIDS

palomino

jablonkaa, ja by som sa rada spoliehala sama na seba, ale bohuzial mam na 4 predmety urobit skupinove projekty, tak sa z toho neda vycuvat. Je to 20 percent zo znamky:(
Akurat som si dobre poplakala, pozrela som si na markize prispevok o matke, co dala svoje dvojicky do hniezda zachrany. Chudatka malicke, ake su krasne.

jablonkaa

jaj, palomino, no grekyna ... ja som sa ako jedno z prvych slovicok po grecky naucila "zajtra". to je odpoved grekov na vsetko. jednoducho sa drzia hesla - co nemusis urobit hned, odloz na zajtra.
aj ja by som uz bola velmi nervozna, najradsej sa preto spolieham sama na seba.

palomino

hankabez blahozelam vam ku dietatku, hlavne, nech ste zdravi a starsie deticky pomahaju:)
Ja som dnes priserne nabrusena, robime jeden projekt v skupine a jedna baba, co je s nami, povedala, ze da dokopy cely projekt s materialmi od nas a uz tri dni sa vobec neozyva, ani sme vobec nevideli, ako to vyzera! Nedviha telefony a podobne...A vo stvrtok v skole mi kamarat z Polska hovori- Lenka, ta z vasej skupiny vas nechutne ohovara pred inymi, ze cely projekt robila sama! No strasne. je to Grekyna a greci to su teda znama firma...Prepacte, ze sa vam tu stazujem, ale s takym dacim som sa este nestretla, lebo najblizsich ludi mam psychicky v poriadku...

nashira

Bara Bara...asi si tu nova a zase agresivny typek....no co uz . Precitaj si pravidla a ak mas problem obrat sa na administratora stranky. A ak chces sudit ja ti odporucam precitat si nielen stranku 283 ale vsetky prispevky k tejto teme. A hlavne ked tu chces upratovat zaregistruj sa.

sage33

a ja by som bola este velmi zvedava, ako sa ma hankin manzelik. verim ze velmi dobre a ze mu k tomu dopomoze aj malinky batoztek.

sage33

mila barka, nalistuj si stranu 283, precitaj si celu historiu a vyvoj temy "mam aids" a asi zmenis postoj. obvinis ivetku a nie nas, pa, pekny predlzeny vikend

nashira

Aj ja sa pridavam a blaho zelam :))). Uz som bola zvedava....straaasne. Tak si zlata Hanka , ze si nam dala vediet.....cmuk Raduskovi.
Sagulik uz som dostala ten druhy mail , ale prvy krat to naozaj nedoslo.My sme len nachvilu doma upratujeme u starkej a boli sme len nieco odviezt autom a som neodolala a zapla net. Teraz ideme kupit starkej mlieko do kaufliku a asi si dame u starkej aspon polifcicku a jedeme dáááál.......hahahahahahahahha prezite tie slovne zvratky:))) vy moje hviezdy jasne. pa zatim

vierka

Blahoželám aj ja za celú našu family Hanka.Veľa zdravíčka,šťastíčka,a malému mliečka,aby ste boli zdraví....

sage33

mila hanka, velmi sa tesime spolu s vami a prajeme malinkemu radkovi, aj celej rodine vela stastia, zdravia a lasky. myslime na vas casto. drzte sa!