Mam AIDS

nellka

Ja neviem, v tejto téme som sa už raz sklamala, napadlo ma, že či smutná nie je prezlečená Ivetka...Veď ak mám aids, tak to nenapíšem kľudne jednou vetou a dosť. Taký Ivetkin spôsob.

sage33

sisa, my sme si len tak pre nic neprisvojili tuto temu. precitaj si celu genezu, ak mas cas ;-) my sme sa snazili ivetke tiez pomoct.

smutna:*

mam 15 rokov mam aids.. .a len preto ze na dovoelnke som spala s animatorom z tuniska .. bez ochrany ... hlupa som:(

nellka

My sme boli cez víkend si "so starým" trocha užiť. Bolo nás viac a bol to perfektný víkend, škoda, že je už po ňom, ale stálo to za to.
Inak u nás nič nové, deti sú zdravé, špekulujú, vymýšľajú...takže naozaj nič nové.
A vy sa ako máte? Vierka, ešte cvičíš? Ja som skúšala v posilovni nejaké stroje, ale zase ma to utvrdilo v tom, že posilovňu priam neznášam, ble.

nellka

Ahojte! Nemohla som uveriť vlastným očiam, keď som videla, že prispela Hanka bez! Hanka, som veľmi rada, že ste s malým v poriadku, držím vám palce a dúfam, že sa ozveš, keď to pôjde!

sage33

dnes rano som obliekla konecne zimny kabat, mam ho dlhy, skoro az po clenky. syn na mna pozrel a vravi: mami, vyzeras ako rasputin :-DDDD nie je zlaty? 4-rocne dieta ma prirovna k rasputinovi, cely den ma to bavilo.

palomino

sage33 to vies, vzdy sa najdu ludia, ktori nic neberu vazne...Prezradila svoj priemer znamok, dalej uz ani nemusela nic hovorit...Jedine, co ju zaujima je to, aby ako-tak presla...
Ta zena sa zda byt poriadna - cista, aj vnutri to mali ciste, deti obriadene. Akurat ma smolu v tom, ze nema peniaze, ale deti hej:)

sage33

no dokelu, vymazalo sa mi to co som napisala. tak v kratkosti zopakujem.
palomino, je dobre si pomoct timovou pracou. len sa musis vediet spolahnut na ten "svoj" tim.
pribeh dvojciat sledujem. mozno by im bolo lepsie vyrastat v adoptivnej rodine. neviem si vsak predstavit, ako sa asi citi matka, ktora vie, ze nemoze uzivit svoje deti. musi to byt pre nu hrozne.
prepacte mi tu jablonku, bolo len otazkou casu, kedy sa pomylim :-) tak tentoraz radsej sage.