Ex mal brat deti uz s nimi nebol 2 mesiace tak som sa tesila aj oni. No volal mi okolo 15:00, ze nepride, ze im mala ochorela....uz si myslim , ze sme prekliaty. Zajtra robí do 12:00, ale to je vzdy dlhsie kym saurobí uzavierka a ak su ludia tak doma moze byt okolo 12:30. No to je tak po praci je este aj unaveny ako kazdy clovek. No ja som sa tesila , ze uz konecne sa pri milovani nebudem musiet ovladat a skryvat sa pod perinou....booooze. No a my mame nefunkcne starke tak chapete.....Moj ex je jedina nadej....chrrrrr
a kde mali byť detičky?ako sme už niekedy písali:keď sa serie,tak sa serie.No čo už?Palomino,ty si Lenka,nie?Lilianu som chcela ja pre Adrianu,no muž bol proti.Už v brušku som ju volala Lili.Ale čo nie je,môže ešte byť.
Vierka, ambulanciu si drž, netvrdím, že tam budeš mať veget, ale je to iný štýl práce, služby sú o ničom...Dr tam má teraz za teba niekoho na zástup a drží ti miesto? Kedy ti končí MD?
Nashi a čo sa stalo, že vám dnešný večer nevyšiel? A čo náhradný termín? To je mi ľúto, veru by ti to dobre padlo a zajtra bude dokedy v robote? To je ako za socíku, pracovné soboty...
No ahojte....ta skola caka aj mna ....A dnes mam po nalade sme mali byt sami s muzom a nic z toho.....och och boooooze pomooooc ...potrebujem oddych. A este zajtra sme boli v tom , ze manzel nerobi a prd drahe moje robí....uz chcem pokoj pokoj svaty.fnuuuuuk fnuuuuuuk...
to poznám.U nás potrebujú sestry v nemocnici ako soľ.Veľa ich odtiaľ odišlo.Ja uvažujem,či vôbec vrátim do ambulancie.Ale čo potom????Zatiaľ to neriešim.Budem chodiť raz týždenne v pondelky na výpomoc.Troška sa odreagujem.Už som bola tento pondelok.malú mi zoberia mamka,len ju budem musieť nosiť v nedeľu večer,a v pondelok z práce ísť po ňu.A ide zima,a moje pojazdné znalosti na snehu sú nulové.
Aj to ma napadlo, ísť robiť niečo iné, ale čo?! Však ja nič iné neviem a nič iné ma nebaví. Čísla sú pre mňa španielska dedina a zdraví ľudia mi niekedy idú na nervy, takže neviem.
Áno, na ambulancii je to možno aj výhoda nemať školu, presne kvôli tomu, čo si napísala, nemusí ti viac platiť. Lenže tu ambulanciu nevychytám. Nemám šancu...
nellka,ja by som tiež musela ísť do školy,kebyže robím v nemocnici.Ale na ambulancii to asi nieje potrebné,a pravdupovediac doktorka je len rada,že mi nemusí platiť viac,len preto,že by som mala školu.A vôbec si neviem predstaviť,ako by som to zvládala.Radšej by som šmrngla so zdravotníctvom
Vierka, presne tak. Ja viem, že to robia všetky deti, ale čím je to staršie, tým viac ma to štve, aká je salámistka. Tentočkuje sa s úlohou a potom sa tvári, ako keby to ani nerobila, ona je teda prípad. A vôbec ju to nemrzí, však no a čo.