Mam AIDS

sage

lebo sice je formalne zakon na strane zamestnanca, ale zamestnavatel vie velmi sikovne vyuzit kazdu prilezitost vo svoj prospech. a hlavne kazda cesta za uplatnenim svojho prava sa moze skoncit vetou - my mozeme vziat na vase miesto niekoho ineho...

nellka

Tak to ja chodím sprostá po svete, čo sa prac. práva týka. Len nechápem, ako je možné, že sa to nedodržiava.

sage

ja viem, nellka, to s nami vsetkymi mavaju. radsej ani nepoznat svoje prava. ja ucim pracovne pravo a ked vidim ake nepravosti sa deju, co vsetko by nam mal zamestnavatel poskytnut a neposkytuje..... len raz som sa ozvala. uz viac neskusam.

nashira

Tak sme sa vratili z romantickej jazdy a aj vecera v hustom lese bola super....pekne to bolo....tak sa idem vopchat ku tym mojim dvom chlapom...dobru noc kamosky. To snezenie sa mi paci ....jeeeeeeej

nellka

Sage, ja by som nechcela vyznieť ako starý hundroľ, toto je práca, kt. potrebuje ďalšie vzdelávanie, ale skôr by ma zaujímali novinky v ošetrovateľstve, nejaké praktické veci, kt. sa dajú použiť, semináre, alebo dajme tomu tá špecializácia na konkrétne oddelenie...ale táto vysoká škola je len samé teoretizovanie, ja keď som si čítala, čo sa tam baby učia, tak som tomu pomaly ani nerozumela...A vieš, koľkým babám platia tak, ako keby ani bc nemali? Proste išli na vlastné náklady, tak im ten titul nezaplatia:( A hlavne, nie je ich z čoho zaplatiť.
Je to nadlho, ale poriadne s nami mávajú.

sage

no nellka, ja som ti chcela povodne napisat, ze sa nebran dalsiemu vzdelavaniu, nikdy nie je neskoro. ale ta cena je fakt ohromujuca. to som necakala. a ak si nemozes dovolit studovat? keby sa ti to aspon vratilo vo forme dobreho zarobku, ale to asi tazko.
my mame externych studentov vo veku dennych vysokoskolskych studentov, az do dochodkoveho veku. ja mam externych radsej z toho dovodu, ze ich velmi zaujima studium, aj ked maju omnoho menej casu, kvoli rodinam a praci.