Mam AIDS

nellka

Baby, ja asi budem musieť ísť do školy, na Bc:(:(:(, vôbec si to neviem predstaviť:(, to bude blázinec...Dnes som volala s kolegyňou, tak mi hovorila, že aj vrchná, čo má asi 10rokov do dôchodku, išla na Bc, chudera, to sú také blbé nápady, už nevedia, ako by nám znepríjemnili život. Jedna kolegyňa je dokonca Mgr...A všetky, okrem asi 2och, majú už nejakú školu, tak budem asi musieť, pokiaľ chcem ostať zdrav. sestrou. Môj muž bude nadšený, však ja som tiež, ale čo mám robiť? Mám sa na to vykašľať a nechať sa degradovať na sanitárku, kt. robí niečo úplne iné, ako som doteraz robila ja? Budem chodiť s pac. na vyšetrenia, behať s krvou, počítať prádlo, umývať a vynášať misy, vylievať moče....Budem s ľuďmi, ale tak inak, ako by som chcela. Do prčíc, toto ma fakt štve.:(

nellka

Vierka, veru , fyzická záťaž na nervy pomáha, ja som včera upratovala, dnes prala, je mi o čosi lepšie, ale už sa teším na Vianočné upratovanie, to bude žúžo!:)

nellka

Ahojte, Palomino, jasné, že mať deti prináša so sebou aj obrovskú zodpovednosť, nervy, choroby a tak, ale zase tie pekné chvíle s deťmi sa nedajú prirovnať k ničomu, to proste zažiješ len s deťmi. Je dobre byť teoreticky pripravená na rôzne situácie, ale uvidíš, že keď príde prax, tak to bude úplne inak, ako si si to predstavovala:)
Vierka, aj ja mám "hluché" detičky, dnes som sa tak rozčúlila...prišla malá zo školy a ja sa jej pýtam, čí dala p. uč. tú úlohu z matematiky, čo sme včera robili a ona že ju nemohla nájsť!!! A pritom som jej ukazovala, že jej ju dávam do zošita! A to sa nestalo prvýkrát, že čosi mali doniesť, ja som to poslala a mladá sa tvárila, že to nemá, ani sa do tašky neobťažovala pozrieť. Tak som jej čistila žalúdok a ona sa kľudne začala hrať s tou mladšou den den deli, či čo, to ma tak naštvalo, že som ju odtiaľ vytiahla a poslala do kúta...uff, toto ma vie doraziť, keď ja sa vykecávam a malá si tak v duchu hovorí "však si povyprávaj, mamička, mne je to jedno" a robí si po svojom.

mrvulka

ženy,ja keď som nervózna,prehadzujem nábytky a upratujem,len tak fučí.Zajtra chcem piecť medovníkové chalúpky.pri tom sa veľmi ukľudním

sage

ale vsak este kadeco zazijes ;-)
a je dobre byt teoreticky pripravena. mne muz vravi, ze niektore veci mam nastudovane tak, ze by som dalsi doktorat mohla robit :-)))