Mam AIDS

nellka

To mi presne hovorí aj moja mama, ale ja som taký blbec, že ma to zakaždým rozhodí, keď nad tým začnem premýšľať.
Nashi, kde si? dúfam, že si sa ma nezľakla, keď sa tu tak rozvášňujem:)

palomino

V prvom rade by som zo sestricky nerobila sekretarku - mali by ste robit len to, na co tam ste - starat sa o pacientov. Administrativu nech robia sekretarky...Otras.

palomino

preboha, to je strasne vela penazi, to maju odkial ludia vyhrabat? Tu to je tak, ze ked sa zamestnas ako sestricka, tak ti studium komplet preplatia.

nellka

Náplň práce, plat, pracovné podmienky...a nie dať jednej sestre na starosti napr. 12 ľudí a čakať, že bude o nich písať siahodlhé procesy a šprtkať sa v každej hlúposti, keď na to nie je čas. Ale hovorím, škoda reči...Musím vychladnúť, aby ma netrafilo.

palomino

nellka, jasne, aj ja si myslim, ze dotiahnut treba ked uz, tak vsetky veci, nielen pozadovat od ludi studium, ale to nejak aj usposobit s platmi a s naplnou prace...

nellka

Bc ošetrovateľstva, je vo viacerých mestách a zase zdražujú. rok ťa vyjde na 67tisíc, teraz neviem, že ak ťa pustí študovať zamestnávateľ, či ti niečo aj neprepláca, bohvie, či to je aspoň polovica.
A s varením ti neporadím, ja varím málo, keď, tak pre malú. Zajtra idem robiť sviečkovú omáčku.

nellka

Palomino, aj my by sme mali byť rozdelené do levelov, ale neviem, z čoho chcú vyberať, keď nemá kto robiť. A baby, čo majú výšku, tak robia stále to isté, čo aj my ostatné. Akurát mi kolegyňa hovorila, že jej zrušili voľno a zase robia 12-tky, lebo ich je málo, dve na PN, ostatné baby v škole.
A vôbec, škoda reči, len ma to vždy rozčúli, ideme sa vopchať EÚ do zadku, a pritom to fungovanie naše a fungovanie a organizácia v iných štátoch je strašný rozdiel. A začala by som hneď počtom personálu.

palomino

nellka, ktora skola patri medzi najdrahsie? Mala by som varit, ale neviem co a nechce sa mi...Neviete poradit? Okrem mleteho masa mam vsetky ostatne.

palomino

mrvulka, este na Slovensku som citala inzerat, ze hladaju upratovacku na americku ambasadu v Blave a podmienkou je plynule ovladanie anglictiny...To aby si asi mohla po anglicky s dobrou vyslovnostou spievat, ked bude umyvat podlahy...