Ste sa rozpisali. To ozaj vsetky sestricky v nemocnici musia mat vysku? Tu su sestricky porozdelovane do roznych "levelov", take dobre platene maju aj 6 rocne vysky. Jedna uroven sestier dokonca moze robit aj pap stery, keby vsak pacientka mala nejaky vacsi problem, musi ju vidiet doktor. Ja sa neviem dockat, kedy uz vypadnem zo skoly, neviem si predstavit studovat s detmi a po takej dlhej prestavke...uz teraz mam toho dost, ved clovek uz nema 20...Manzel este chce, aby som si dakedy urobila aj MBA - to trva dva roky, robila by som to popri robote. Sestra pred par rokmi vravela, ze sa robili cistky aj v jej byvalej robote - ked ludia nemali vysku (minimalne bakalara), tak boli prespusteni a ze ich bolo dost...
mrvulka, mne sa velmi paci meno Adriana. Hej, ja som Lenka.
Nasej znamej (byva v Michigane, manzelova spoluziacka z vysky) sa narodilo 7. novembra dievcatko. S napatim som ocakavala, ake meno daju, lebo jej manzel chcel americke, kedze ziju tu, ona chcela slovenske. Dali meno Olivia Emily. My chceme dat len jedno meno...Dvojrocny syncek je Daniel. Ja vobec neviem, ake by som dala chlapcenske meno, mne sa paci z chlapcenskych len manzelovo. Jemu sa velmi paci Matilde:) pre dievca.