Mam AIDS

sage

tak to zas hej, ja som si v 24 este uzivala zivot naplno so vsetkym co k tomu patri. a ked deti vyrastu a osamostatnia sa, budem si zas, ak este budem vladat :-DDDD. a ja sa netrapim s detmi, my si uzivame jeden druheho.

Liliana

sage, nepochybujem o tom, ze svoje deti milujes...Vlastne nepoznam matku, ktora by tvrdila opak...To je uz tak dane a su to tvoji najblizsi ludkovia. Ja si vsak nedavam na oci ruzove okuliare a viem, co to obnasa mat deti. Je to ukrutna obet. Ja sa toho este bojim, necitim sa na to. Mamka mi vravi, ze by rada bola z maleho "Lenicata", ale nehovori mi to, lebo vie, co to obnasa. Ved si zober, nasi maju skoro 70 rokov a este furt sa vytrapuju s detmi. Ked sme chore alebo nie sme spokojne trapi ich to. Prva sestra sa narodila, ked mali 20 a 24 rokov a do dnesneho dna este nemaju pokoj...

sage

tak si predstavte, ze vraj prezyvka sage33 uz je pouzivana inym uzivatelom. neviem kto ma predbehol. alebo zeby som sa ja uz davno registrovala? no, nepamatam sa.
aby som nezabudla, dnes pisala mentolka, ze vas vsetky naozaj velmi srdecne pozdravuje. bola len na chvilocku v CVC, a uz jej studenti dychali na krk. tak aspon vieme, ze zije a ze su v poriadku.
palomino, ja som velmi stastna, ze mam deti, neviem si uz ani predstavit zivot bez nich. uz by mi skratka nieco chybalo v tom zivote. je to vzrusenie, adrenalin.
skoda ze som vam dnes neurobila fotku z nasho sarkana, mala som dovolenku, tak som ho nedavala do skolky, boli sme v meste, vybavit cosi, nakupit, maly vyliezol zaraz na nejaky strom v parku, taky nizucky. keby ste ho potom videli, cele nohavice spinave uplne, ta kora bola totiz mokra. vzala som ho do prveho detskeho textilu po ceste, kupili sme nove mencestraky (alebo manchestraky) za skoro 600 sk a hned v nich ostal. pri pokladni som ukazala len visacku a jeho zababrane nohavice mi pekne zabalili. zlaty syncek, lubim ho. a idem prebalit pokakanu plienku malej, aj tu velmi lubim. na vsetko hovori mama, mama.

Liliana

Babenky, vidite, jak mne je fajne bez deti? Ziadne problemy okrem seba samej:) Dobre si do buducna musime zvazit, ako to urobime....Ale nie, to len tak kecaaaaam.

Dnes tu mame minus 8, zima jak slak, vcera mi prvy autobus meskal 10 minut, druhy 15 a na perone som pochodovala dalsich 10 minut. Strasne fucalo. Mala som take tensie cizmicky, prsty som mala skrehnute. Vo vlaku nebolo nejako specialne vykurene, v skole v niektorych ucebniach klimatizacia, no cely den som bola v zimomriavkach...jablonka, ja nosim uz posledne tri tyzdne paperovy kabat po lytka, k tomu sal, capicu a tri vrstvy ostatneho odevu. Kedy vam konci semester?

mrvulka

baby,nieste samé,komu hrabe.Ale sme sa tu zišli.Ja už sa neviem do kože vmestiť.Ľuba mi v noci všetko ovracala,lebo sa nevedela"dožrať"fašíriek,ako keby v živote nejedla.To som hysaky chytala.Vkuse máme bordel,nech robím,čo robím/myslím tým rozhádzané farbičky a zošity.Už fakt nemám nervy dookola opakovať,aby pozbierali po sebe a odložili.a tak robím ručne stručne.hádžem ich rovno do pece/nashi vie kam./A nech sa opováži im opäť ježiško doniesť či už farbičky alebo fixy.Pošlem mu to naspäť.Zima nám prišla,ani drevo sa mi nechce doniesť.Dokelu ,taká som frustrovaná.

nashira

Nellka myslim , ze praca mi v tom urcite pomohla , ze uz neriesim a nezamyslam sa uplne nad vsetkym....teraz ked sa ma muz pyta na co myslim .....tak je to casto na pracu.. na deti...na to co treba urobit atd. je to taky roboticky zivot. Ja si myslim , ze aj materska ma svoje caro clovek je vtedy taky precitliveny ako nikdy predtym a nikdy potom iba ak na dalsej materskej.Minule mi volala svagrina/ex/ a ma rodit uz je doma a len caka a predtym to bola taka chladnokrvna zensaka strucna atd...A teraz kvakala a kvakala....a ja jej hovorim uplne od veci co ona hovorila pocuvaj tebe uz zacina riadne prazit...... iba meles a meles...a povedala som jej co som si v duchu vravela tak sme sa obe chichunali na tom.Prajem vam pekny den a ja uz rezem zarezavat.....chrrrrrrrrr

nellka

Nashi, alebo Nashirisko?!:):):), neboj, vôbec sa nehnevám a tiež ťa virtuálne objímam! Aj Sage!:)
Aj ja som rada, že sa nám tu podchvíľou nebudú motať ľudia zdesení našou necitlivosťou:)

nellka

...a to neboli hlboké myšlienky, to bola len spleť ťažko identifikovateľných blbostí...večery sú kritické...mne treba už len do roboty ísť, inak to nevidím, nebudem mať čas a chuť toľko rozoberať život...život proste bude plynúť a budem veci riešiť priebežne.

nellka

Ahojte! Sage, malá v škole a malá doma s mamou pri úlohách- to je kapitola sama o sebe, priznám sa, že ma z nej ide šľak trafiť. Nie kvôli tomu, že jej niečo nejde, to je normálne, však ešte len začala, ale ten jej prístup k práci...hádže po mne pero, rozhadzuje okuliare po stole, reve ako miminko...baby, ja mám čo robiť, aby som jej hneď, ako to začne robiť, jednu nefukla. Jej sa večne nechce a keď už tú úlohu píše, tak väčšinou sa namiesto sústredenia na robotu, rozčuľuje. Tak ja radšej idem pred chalupu, lebo by som to tu psych. nevydržala, kým sa ukľudní. Dúfam, že ju to už čoskoro prestane baviť.