tak si predstavte, ze vraj prezyvka sage33 uz je pouzivana inym uzivatelom. neviem kto ma predbehol. alebo zeby som sa ja uz davno registrovala? no, nepamatam sa.
aby som nezabudla, dnes pisala mentolka, ze vas vsetky naozaj velmi srdecne pozdravuje. bola len na chvilocku v CVC, a uz jej studenti dychali na krk. tak aspon vieme, ze zije a ze su v poriadku.
palomino, ja som velmi stastna, ze mam deti, neviem si uz ani predstavit zivot bez nich. uz by mi skratka nieco chybalo v tom zivote. je to vzrusenie, adrenalin.
skoda ze som vam dnes neurobila fotku z nasho sarkana, mala som dovolenku, tak som ho nedavala do skolky, boli sme v meste, vybavit cosi, nakupit, maly vyliezol zaraz na nejaky strom v parku, taky nizucky. keby ste ho potom videli, cele nohavice spinave uplne, ta kora bola totiz mokra. vzala som ho do prveho detskeho textilu po ceste, kupili sme nove mencestraky (alebo manchestraky) za skoro 600 sk a hned v nich ostal. pri pokladni som ukazala len visacku a jeho zababrane nohavice mi pekne zabalili. zlaty syncek, lubim ho. a idem prebalit pokakanu plienku malej, aj tu velmi lubim. na vsetko hovori mama, mama.