Mam AIDS

jablonka

tak ty sa nerada fyzicky objimas, nashi? no tak to zalovim v pamati, ci sme take realizovali.... aaaaa, ano. tak prepac. :-DDDD

nashira

Ja tomu rozumiem Nella...na mna to uz dolieha take stavy nepravidelne kedysi to bolo pravidelne. A na teba asi uz tiez po menej, ale pride to...a je to normalne kazdy musime prejst svoju cestu aj v hlavicke. Sme tu uzamknute a je to tak dobre uz sa nebudeme musiet vycerpavat s pripomienkami a ked je niekto registrovany tak si dava pozor akym sposobom komunikuje.A dvere su tu stale otvorene... pre vsetkych . Len aj Karola sa bude musiet zaregistrovat. A co sa nas tyka , ze sme sa uzamkli ...hm sa vela zmenilo odkedy sme to tu roztocilo co je tiez normalne. Sa mi to trochu podoba na manzelstvo....najskor uau a potom postupne...No a, ale verim , ze nam to vydrzi. Je to taky nas pristav tak len sa tesme, ze ho mame a ze aj ked nemame chut byt s nikym z tych co nas uz poznaju tu sa najde vzdy niekto. Posielam objatie ...hahahha keby ste vedeli ako sa nerada fyzicky objimam...., ale taketo virtualne objatie je v pohode. pa

jablonka

nellka, vidno ze ta ozaj nieco trapi, naozaj je to dost nezrozumitelne :-)
a ako sa dari malej v skole?
ja mam zajtra dovolenku, chvalabohu, zacina prituhat. pribudaju prikazy, nariadenia a este dalsia praca, ako vzdy ku koncu roka. citim sa po dnesku, akoby som prave vypadla z odstavovaca ako tuhy zvysok, unavena, vystavena.
nemam energiu premyslat o takych hlbokych myslienkach, ako ty nellka. chvalabohu ze nemam.

nellka

Zamkli nás a my sme sa tu akosi tiež začali zamykať...:(To nie je výčitka, však ja som taká istá...
Ach, baby, mne večer chodia kadejaké nepríjemné veci po rozume...kadečo ma napadá a hľadám riešenie, ale nenachádzam...aj vy mávate také stavy? Ja som typ človeka, kt. chce mať vo svojej hlave všetko jasné, všetko vyriešené...a to asi nie je dobre. Veď je veľa vecí, kt. nevieme ako dopadnú, alebo kt. riešenie nemajú, alebo na ktorých riešenie si treba počkať...a ja som z toho potom chorá. Akosi sa mi tie názory na jednu vec každú chvíľu v hlave menia, čo som blázon?!
Však celý príspevok je ako od "šaleny". No, už je veľa hodín, idem ešte na jednu zdravotnú a spať.
Pa!

jablonka

palomino, ja som to zle precitala, naozaj. musim sa ospravedlnit vsetkym dotknutym :-))) asi sa idem pridat do temy pripravky na zrak. tak paaaa.

nellka

baby, nepremenujeme to tu na klub detektíva Orieška?! Ha ha ha...
sage, buď Sage, to je pekné, Jablonka je tiež sympatické, ale na Sage som už zvyknutá:)

palomino

Ahojte, tak ste sa tu zamkli...A ja som sa musela registrovat kvoli vam:)

Keby ste ako 21 rocne boli cerstvym tatkom, tiez by sa vam to pod prstami motalo:)
jablonka, on napisal, ze chcela, aby som vam napisal (akoze jeho manzelka chcela, aby to tu pisal). Ale zopar prispevkov od neho je pisanych v zenskom rode a pouziva aj styl pisania ako jeho manzelka (vsade vklada slovicka "tak ale")...Mozno je to nejaka fikcia alebo maju totalne rovnaky slovnik.