Mam AIDS

nellka

Ahojte! Palomino, to je tvoja kamarátka? Aj ty si myslíš, že je to nedobre, keď chceli chlapčeka? Mňa osobne by ani nenapadlo si vyberať pohlavie dieťaťa...dôležité sú iné veci, nehovorím, že som si neželala dievčatko:), ale keby bol chlapček, tak ho ľúbim presne tak isto ako tieto moje dve buchtičky:)Malí chlapci sú zlatí, ségry majú a fakt je to úplne jedno, akého je to pohlavia:)
Palomino, tak s mužom dnes večer, to ešte stíhate:)

palomino

nashira, ako vidim, mas dobru naladu...Ved aj ja. Od rana som nabrusena. Najpr na manzela, ze sa mu rano nechcelo...lebo bol hladny (vecer predtym bol zase unaveny...minuly tyzden som mala plodne dni a na buduci tyzden mam cervenu...), potom mi konecne susedkin manzel priniesol po skoro dvoch mesiacoch misky, v ktorej som susede odniesla jedlo, samozrejme, ze jedna chyba! Prave ta na polievku, ktoru mame len jednu...Vyhrabala som milion listia a nejaka zenska vencila psa a ten sa vrhol prave do tej najvacsiej kopy a nadherne ju rozryl...Takze naladicku mam fakt uzasnu. Normalne by som vrazdila, ako mi je na figu.
Inak, susedka, co rodila v tej udajne super prestiznej porodnici, tak uz druhykrat sa jej otvorila rana po cisarskom reze a ma tam zase infekciu, zase berie antibiotika...
Ta kamaratka z Filipin je tehotna uz 5 mesiacov a zistila, ze caka dievcatko, co je nedobre, lebo ona chcela chlapceka...

nashira

Ahojte
Tak ja mam na husto stale nieco riesim. Doobeda som bola robit v skole nastenku ...trvalo to 2hod.A teraz som bola pozriet ex svagrinu v porodnici a na nakupe....aaa este som varila...tiez som si myslela , ze to bude na 3 dni hahahaha, ale tak max. na dva to je. A velku treba nutit do ucenia sa ulieva stale. Mala nechce uprata svincik...a maly bol kakat v skrini....ble e...No stale nieco....idem dat este prat. Zajtra mam skolenie a je to v skolke budem pocut ako maly za mnou placka....fnuk...joj toho sa bojim.A este by som potrebovala odsat tuk zo stehan a brucha ...hahahahahhaha.

nellka

Muž akurát išiel dokúpiť mäso...lebo už ostala len samá omáčka:):):)Vyzerám ako typ šetriacej gazdinky, ale to je omyl:)
A kde ste všetky? Šantíte s deťmi v snehu? My sme včera boli na dvore a trocha sa prejsť, zdvihlo mi to náladu!:)Aj dnes poobede pôjdeme, aj s tatinom, postavíme snehuliaka, premýšľam, kt. hrniec a ktorý šál obetuejeme:)

nellka

Baby, varila som sviečkovú a zase mám klasicky veľa omáčky a málo mäsa, ja to tak mám skoro vždy a zakaždým, keď idem variť, tak na to myslím, aby to tak nedopadlo...ale dopadne:)

nellka

Tá moja téma súvisí so školou, pýtala som sa ,či je tu niekto, kto to študoval, pýtala som sa na každú blbosť, lebo neviem o tom nič.
Nashi, som rada, že ste mali včera taký príjemný večer a že ťa to nabilo energiou:)Mentolka tu veru chýba, ja sa tak vždy bavím na tom jej opise, má na to talent:)
Akurát ma muž potešil, že namiesto toho, aby sme išli poobede s deckami von, tak on ide montovať zástrčky do garáže a meniť pneumatiky:( A to celé doobedie robili elektriku, no super.

nashira

Tak som som volala s nasou Mentulienkou....problem ma s pc ..ooo skoda. Musime mat strpenie kym sa k nam vrati jej osviezujuci humor a trefne hlasky. Ale my to vydrzime....slubujem.
A kde v lese ....hmmm by som napisala , ale stale chcem ostat v utajeni tak napisem na mail...je to nase oblubene miesto je to hotel s rest. v ihlicnatom lese. A vcera sa tam islo krasne vsetko bolo cerstvo biele aj jedlo a vino bolo chutne. A ked sme isli spat tak husto snezilo sme isli pomaly a bolo to prijemne. Som rada , ze sme po dlhsej dobe zazili take pekne. Tak uz mi ani nevadi , ze si nebudeme sami.....

nellka

Založila som si tému v "ostatné", dúfam, že sa niekto ozve, lebo mám z toho hrôzu. U nás je to tak, že môj muž je živiteľ. On potrebuje mať voľnú ruku....ja som si chcela v kľude robiť, stíhať deti, domácnosť...no a nakoniec to vyzerá tak, že to bude úúúplne inak.

nellka

No vidíš, a to by malo byť tiež nejako ľahšie prekuknuteľné...aby ľudí nemohli takto strašiť, veď to je hrozné robiť s pusou na zámok a báť sa čo i len ozvať, aby už nerobili na teba bububu:( Však aj my sme mali práva...nebolo sa kedy poriadne v kľude najesť, keď nebolo ľudí, ťahali sa 12tky aj 2mes. vkuse...robila som tak jedno leto C,N, C,N...bez voľna, len po nočnej. Tak to isto v zákonníku nie je. Musím sa naučiť nebyť furt taká naštvaná pre každú nespravodlivosť, len sa mi to nedarí, ale keď sa chce...:)