Mam AIDS

sage

hahaha, tak posli mailom. daj do prilohy. len mne sa zda, ze pri dojceni sa neodporuca theraflu, rovnako ako coldrex.

nellka

Sage, medená farba, to je moje:), fotku nemáš? V červených plášťoch? A nedali im aj knihu na hlavu? ha ha.Ale zlatý bude, aj keby ho do vreca navliekli:)
Sage, tomu sa hovorí poznať vlastné telo, tak utekaj do postele, daj si paralen a teplý čajík a C vit. a dúfaj, že ťa to čoskoro prejde. Minule som si kúpila taký ten prášok, nie Coldrex, aha, už viem, Theraflu, pomohlo mi to, najlepšie je dať si to pred spaním, spotíš sa ako kura, ale má to príjemnú dosť cotrónovú chuť a mne to pomohlo.Ešte mám doma, ale neviem, či to prejde cez kopírku:(/už som vtipná ako môj svokor, blbnem z tejto rodiny:)/

sage

nellka, tak nevis, zlez dolu.
dnes som obliekla syna do svetlomodrej kosele, jemu ta farba velmi pristane (to ma po tatovi) a on mi vravi, ze sa vsetci fotili v nejakych cervenych plastoch ci co. no som velmi zvedava.
a teraz mam cim dalej tym silnejsi pocit, ze nna mna nieco lezie, picha ma v hlave, ako vzdy ked zacina chripka a prechladnutie, uz mi je trochu chladno a velmi ma stipu oci. to zas mam vzdy pred zvysenou teplotou. tak uvidime.
a mam novy melir. teda cerstvy, lebo stale blondavy. ale asi vyskusam nabuduce nejaky medeny pasik do toho.

nellka

Moja mi už doniesla fotky zo školy, taký milý inteligentný výraz má na tej fotke, strašne je tam zlatá, to by človek ani neveril, aká vie byť protivná. Na fotkách a videu je najlepšie vidieť, ako nám tie detičky rýchlo rastú, rada to pozerám:)

sage

joj, tak vidis, a mna uz maly volal, nech ideme pozametat sneh z chodnika, ze sa ideme sankovat....tak skoda. ale vravim mu, ze zima este len zacina, ze este bude snehu a snehu.
zajtra sa fotia v skolke, tak som zvedava, aky usmev nahodi, tesim sa na foto.

nellka

Fakt? Sranda, tu je snehu ajajaj! Snehuliak je malý, asi vo veľkosti dvojročného dieťaťa, ale dali sme mu mrkvu, hrniec, oči, ústa, nos aj gombíky má:), tak dúfam, že aj vám tam už čoskoro nasneží. Dnes tu snežilo celý deň, teraz prestalo, práve som si hovorila, že už by aj stačilo...

sage

nellka, takze vy uz staviate snehuliaka? moj syn vcera pri prvych vlockach vykrikol, ze hura, uz budu darceky! ale tak skoro asi nie, vianoce o mesiac a snehu u nas nikde, naozaj, chvilinku sa chumelilo, ale nic po tom neostalo.

nellka

Nashira, to bolo taký opis podobný Mentolkinmu, najmilšie bolo, ako sa malý vykakal do skrine.:):):)
A hovorí sa odsať tuk zo stehien---fuj, protivná som, ale nedalo mi, aj ja by som to potrebovala...a potom ešte z brucha, zadku...našlo by sa toho dosť:)
Tak veľkej sa nechce učiť...ani tej mojej malej, ako tak vidím, bude to asi večný boj. A koľko má to školenie trvať?