Mam AIDS

palomino

nellka, este stale ficis na "nasom" Theraflu?:) Ked som sem prisla a mala nadchu, vzdy som hladala Coldrex a pri poslednej chripocke som nadabila na Theraflu.
Pytala si sa, ci mi zalezi na pohlavi dietata. Nezalezi, ked budem chciem mat dieta, budem chciet dieta, nie "malu babiku a najlepsie dievcatko" ci podobne, ako to chcu mnohe ine zeny...Nemam preferencie a nebudem ani chciet vediet, co cakam, aby bolo prekvapko po porode, to by som si nechcela nechat ujst. Manzel si mysli to iste. Okrem toho 1.) vymena nie je mozna 2.) Nijak sa pohlavie neda ovplyvnit.
nashira, mas to pestre. Musis dvihat telefony, ked uz je takmer po sichte? Ja by som uz nie...A zober si, ze ja musim vybehnut zo skoly hned, ked mi skonci hodina o siedmej, aby som
stihla vlak na 7:48...Je to 40 mil ku nam domov. Raz ci dvakrat som nestihla, tak si vies predstavit ten plac na prazdnom perone. Tak sa drzte, objednala som si podsite rifle cez net a su mi male, dufam, ze sa mi ich podari vratit, kedze som vsetky dokumenty uz zahodila...

nashira

Zaujimalo by ma ako si mam vysvetlit dnesne spravy o rodicovskom prispevku. Sage vysvetli mi to prosim vzhladom na moju situaciu. Ak ostanem v praci po 1.1 2009 budem dalej dostavat rod. prispevok aj ked uz nebudem mat adaptacny?

nellka

Nashi, pekné stresy:(Už sa teraz na ne teším:(Mať pocit, že ešte len začneš a už je neskoro, to som mávala v robote často.Malá ti chodí na klavír? Ja mám ukončené základné vzdelanie odbor klavír, ale už som tak dlho nehrala, že to už asi ani neviem:(Žeby som si vypýtala od drahého na Vianoce klavír? A rovno krídlo? Nech to má aspoň dobrý zvuk...:)
Sage, sneh vydržal? U nás sa dnes všetko topilo, člapkanice sme si teda užili...
Zajtra má moja prváčka vystúpenie zo školy, tak sa teším,mám tu mamu, muža preč, tak som rada, že prišla:)
Papa!

nashira

U nas nejak klesa pocet deti...Inak sme zdraví. Uz som fakt prepracovana . Dnes som sa musela vratit do prace , lebo som si nebola ista ci som zamkla skolku...no hroza.Bola zamknuta aj tak uz mi to vsetko ide na mozog. Mala som stres pred odchodom....Skolka sa zatvara o 16:30 no o 16:20 sa uz musim chystat aj maleho , lebo 16:40 mi ide autobus. Tak som sa zacala chystat a posledne dieta co som mala zacalo plakat...tak som prestala sa chystat , aby som ju nestresovala....no a este v tom mi niekto volal , ze sa chce odhlasit z obedov zo zakl. skoly tak som telefonovala a zapisovala.Potom mi volala este kolegyna , ZE ZABUDLA ODHLASIT JEDNO DIETA , ZE SI TO MAM VYCIARKNUT V DOCHADZKE...AAAAA DRAHOCENNE MINUTY leteli. to uz bolo za 5min pol....no a Ked som mala uz vsetko v strese zvladnute a stala som uz za dverami skolky volala mi dcera , ze ide z klavira a , ze asi ide mat dvojku a , ze sa jej nedarilo.....A to bol okamih kedy som si povedala rychlo znesiem kocik a palim na autobus. Ako som sedela v tom autobuse tak som zneistela ohladom toho zamknutia ...stale som na to myslela....mi bolo do placu..naozaj...zas sa vracat 9km ...no co uz. Tak sme to ocili. Idem riesit kakaneho syna a doroty...pa

sage

taaaak, uz sme sa aj my konecne prebudili do bielej krajiny. na cestach je sice tmava kasa, ale dufam ze to vydrzi do obeda, kym pojdeme na prechadzku. aj ked sme na tom biedne. rano si deti strngli s odmerkami s mucosolvanom, ja som ranajkovala panadol, tak isto ako som ho vecerala....

nellka

Sage, tak malá sa takto zdokonaľuje:) U nás to tak frčí už dlho, iba párkrát spadla zo stoličky, rovno na dlažbu, ale nič sa jej nestalo, ešteže sú tie deti také "gumené.":)
Tak to neviem, či sa to môže pri dojčení...asi nie, zdá sa mi, že to obsahuje efedrín...ten tam bol fááájnýýý...Tak ti nič nepošlem, aby si vedela, daj si obyčajný paralen a hlavne si pospi a polež, kým sa dá. Prajem ti veľa zdaru v porazení tej potvory hnusnej bacilskej!

sage

a mala sa naucila vyliezt na stolicku, zo stolicky na kuchynsky stol a z neho hodi pohlad ako keby zdolala osemtisicovku. dufam ze vam nebudem musiet onedlho opisovat, ze sme mali uraz.