nellka, este stale ficis na "nasom" Theraflu?:) Ked som sem prisla a mala nadchu, vzdy som hladala Coldrex a pri poslednej chripocke som nadabila na Theraflu.
Pytala si sa, ci mi zalezi na pohlavi dietata. Nezalezi, ked budem chciem mat dieta, budem chciet dieta, nie "malu babiku a najlepsie dievcatko" ci podobne, ako to chcu mnohe ine zeny...Nemam preferencie a nebudem ani chciet vediet, co cakam, aby bolo prekvapko po porode, to by som si nechcela nechat ujst. Manzel si mysli to iste. Okrem toho 1.) vymena nie je mozna 2.) Nijak sa pohlavie neda ovplyvnit.
nashira, mas to pestre. Musis dvihat telefony, ked uz je takmer po sichte? Ja by som uz nie...A zober si, ze ja musim vybehnut zo skoly hned, ked mi skonci hodina o siedmej, aby som
stihla vlak na 7:48...Je to 40 mil ku nam domov. Raz ci dvakrat som nestihla, tak si vies predstavit ten plac na prazdnom perone. Tak sa drzte, objednala som si podsite rifle cez net a su mi male, dufam, ze sa mi ich podari vratit, kedze som vsetky dokumenty uz zahodila...