Mam AIDS

nashira

A este vam napisem srandu...Dnes ked som pomahala oblekat deti v satni tak som si vsimla , ze maju rovnake cizmicky len farba ina...A tak som nahlas povedala.....fiha kolkí mate rovnake cizmicky asi bola nejaka akcia ....a dievcatko vedla mna povedalo ...Asi boli po zaruke.... no hahhaahhahahahah....to clovek nevymyslí...tento humor prinasa len zivot...hahhahahahaha

mrvulka

fí,ha,tak to je sila.Hodinu a pol prísť neskôr do práce.Aspoň dala vedieť,že sa niečo deje?asi nie,keď dostala napomenutie

nashira

Aj ja si to takto myslim a chapem ako ty Vierka. No pre mna by to bolo super. Zmluvu mam do jula a nemusela by som sa stresovat ci mi dieta ochorie , alebo nie, ze pridem o love....No uvidime ako bude. Dnes to bolo teda zajimave...neslo nam nastartovat auto rano. Manzel siel prvy s malym a ja este urobim posledne upravy ako je posuchorit vlasy a vystrihnut huzvy...hahahahahhahaha urobim nejake mini upravy na tom mojom sympatickom ksychte....hahahahhaha a letim do vyhriateho fara a dneees si sadnem chytim pas a v tom mi drahy hovorí ...zlatko...., ale nam nejde auto..a ja coooo?...no stres co teraz?Ale mame znameho co chodi tym smerom do prace tak sme sa premiestnili ku nim a on bol do 10min. obleceny a sli sme. Zdochla nam baterka uz bola stara chudera. Mala som o to vacsi stres , ze den pred tym prisla o 1,5hod. neskor kolegyna a mala z toho napomenutie....Ja nastastie len 15 min a uplne chapavy pristup...fu

mrvulka

dnes som o tom počúvala v rádiu-správy.tak od nového roka to platí pre všetkých-ASI.Výhodnejšie bude,ak dáš dieťa do škôlky,neviem od čoho to bude závisieť,ale vraveli že môžeš dostať príspevok až do výšky rodičovského príspevku,kdežto matka,ktorá dá dieťa do starostlivosti starých rodičov,alebo kamarátke,dostane nie celú polovičku rodičovského,a opatrovateľka bude musieť mať živnosť.Dobrá debilina,nie?To keby som niekomu bavila dieťa,bude mi platiť trebárs 5000 sk,a ja to zaplatím sociálke v podobe živnosti

nellka

Palomino, máš pravdu, preto som napísala, že ameriku poznám len z televízie, len som zabudla potom dodať, že sú tam určite aj ľudia takí, ako tu. Len je to obrovská krajina s ohromným počtom ľudí, takže sa tam kadečo deje, ja som rada, že bývam v malom mestečku na Slovensku, kde každý nemá svojho psychológa a "nepotřebuje si vždy promluvit, když se mu rozváže tkanička."
A tá charita...nechcem byť zase skeptická, ale keď tam každý prisieva na charitu, tak to bude tiež len taký zvyk, prispievajú všetci, musím a budem aj ja, aby som sa nelíšila. Ale aspoň má z toho niekto prospech...myslím z tých charitatívnych peňazí.
A radšej sa už o tom nebavme, pozri, ty si tam spokojná, určite máš k tejto téme viac čo povedať, ako ja...určite mám skreslený pohľad na túto krajinu, ale na tom predsa nezáleží. Ja tam nebývam.

palomino

Nellka, ale to nemozes sudit iny stat z televizie. Je to uplne ine. Nepochopila si ma, ja som o tych postojoch voci detom pisala ozaj vseobecne, nie ako to funguje tu, som v kontakte aj so slovenskymi zenami a vidim, co vystrajaju:)
Slovaci sa zaujimaju o druhych? Hm. Mozno niekedy az prilis susedia strkaju do susedov nos:) Tu kazdy jeden prispieva na charitu napriklad.
Ja som si nikdy netvorila nazory na danu krajinu, ked som v nej nebola.

nellka

Palomino, ja poznám americký život len z televízie a zo správ...Jasné, nemôžem všetky američanky hádzať do jedného vreca, to by bolo nefér. Ja mám pocit, že oni sú sice stále milí, ale dosť povrchní...že sa moc nezaujímajú o druhých, žijú si tak sami pre seba...Ja som nechcela mať ani malú bábiku, ani najlepšie dievčatko...a tu nejde len o to. Proste som z tej krajiny nesvoja. Ale ak sa tam tebe páči, tak je to fajn:)
A nič na mňa nelezie, len som písala, že keď lezie...mám sa dobre, chorá som nebola, ani nepamätám, klop,klop:)
Čo sa týka zmeny peňazí na euro....to už bude posledná zmena, si myslím. Zdá sa mi, že peniaze bude možné zmeniť hocikedy.

palomino

nellka, lezie na teba choroba? Mrzi ma to. Preco su Americanky prastene? Kvoli tym detom? Ja som to myslela vseobecne, ved na Slovensku sa tiez zeny trasu, len aby vedeli, co cakaju, nemyslela som len Amicky...Ja som zase rada, ze som tu a stretam tu iba usmievave tvare a nikto ma neohovara:) Doma by som uz nevedela zit, moje prve slova, po tom, co som sem dosla, boli take, ze uz v Anglicku som si myslela, ze je to lepsie ako na Slovensku, ale v Amerike je to stokrat lepsie...
Inak dokedy sa budu dat zmenit peniaze? Akurat sme doma nasli 3000 korun. Nie je pomaly jedneho roka, aby bola doma mena stabilna, vzdy sa menia tie peniaze. Tu ked najdes doma pol miliona dolarov z roku 1900, vzdy platia...

nellka

Ja som to použila asi dvakrát, keď som cítila, že na mňa lezie teplota a začína mi byť poriadne nafigu.
Teda tie američanky sú fakt praštené...pardón, poniektoré, uff, som rada, že som tam, kde som:)

nellka

Nashi, myslím, že teba sa to netýka, týka sa to detí narodených od 1.1. 2009.Ale Sage, vyjadri sa radšej aj ty.