OOO Nellka uz som bola off skoooda. No manzel dnes robi cely den.....to bude zas dlhy den ... Vcera som bola s tymi mojimi anglicakmi....viete vo co gou..Tyka sa to mojej sezonnej brigady ...tak to bolo celkom fajn az na cestu na stretnutie ked nas zastavili pocajti a dotycna znama momentalne vodicka auta v ktorom sme sa viezli...si zahundrala popod nos , ze nema stk. Ja neznasam nelegalne veci takehoto kalibru. Normalne ma to nasralo ta nezodpovednost ...posadit si 4 zeny a do auta bez stk. Keby len slovkom spomenula pred jazdou , ze nema stk tak by sme sli nasim , ale toto...no bola som vytocena z toho.Tak zacinam brigadovat od 19.12 a tesim sa na to velmi....dufam , ze to bude take dobre ako minuly rok.No neviem kedy ma uvidi rodina . No ak si chce clovek udrzat standart v chladnicke tak kazde euro je dobre.....hihihihihihihi.Tak zatim pa
Ale dala vediet ....len proste zachrnela cea rodina , lebo ich budi mama...no aj tak by som to neriskovala az tak ...spoliehat sa na mamu . My mame 2 budiky pre istotu. Ju asi aj prepustia , lebo nieje kvalifikovana ....tak preto jej to tak prisolili , ale som ju lutovala , lebo aj plackala...no naozaj som ju lutovala.ale my si nemozme dovolit take meskani, lebo chodime po deti k autobusu a takto by nemal kto....I ked prist taxikom , ale musi sa prist.